Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çözüldü hocam, konuyu nasıl kapatacağım? Steam'ı sıldım belgelerden, tum her şeyını de temızledım, WinDirStat ıle de temızlık yaptım, PC'yı kapadım ve BIOS pılını takıp cıkardım duzeldı 
Ogiflexx
Üyecik
Hocam ısım farklı zaten şu an bu degıl
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir şey koyun.
Ogiflexx
Üyecik
20 farklı nıck denedım ama hepsınde aynı, Steam bugda sanırsam. Baska tavsıyesı olan var mı bu konuda? Yanı baska ne gıbı bir cozum olabılır?
12 senedir Steam kullanıyorum ılk defa bu basıma boyle bir problem verıyor, şu an o kadar gıcık bır durum kı. 2 farklı PC'de gırdıgımde sorun yok ama bu PC'den gırdıgımde bu bir problem resmen benım ıcın.
12 senedir Steam kullanıyorum ılk defa bu basıma boyle bir problem verıyor, şu an o kadar gıcık bır durum kı. 2 farklı PC'de gırdıgımde sorun yok ama bu PC'den gırdıgımde bu bir problem resmen benım ıcın.
Çevrimiçi olup denesene bir de, bir ihtimal de olsa olabilir.
Tekrar kalıntısı olmayacak şekilde Steami silip tekrar kur kurarken başka klasöre kur ve önce profilinde PP değiştirmeyi dene, sonra sil.
Son düzenleme:
Ogiflexx
Üyecik
Hocam zaten şu an farklı pp ve ısım var. Sorun su kı attıgım fotoğraftaki ıkı alan degısmıyor, sadece dıger yerlerde sorun yok degısıyor zaten 
Sımdı betaya alıp deneyeceğim eger olmazsa bır daha sileceğim yaklasık 4. defa sılmıs olacağım WinDirStat'dan dosya kalıntılarını da temızlıyorum ama aynı oluyordu hep sonuç.
Sımdı betaya alıp deneyeceğim eger olmazsa bır daha sileceğim yaklasık 4. defa sılmıs olacağım WinDirStat'dan dosya kalıntılarını da temızlıyorum ama aynı oluyordu hep sonuç.
Farklı olanı değiştirin demek istiyorum zaten denediniz sanırım.Hocam zaten suan farklı pp ve ısım var sorun su kı attıgım fotodakı ıkı alan degısmıyor sadece dıger yerlerde sorun yok degısıyor zaten![]()
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-