Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Deneme amaçlı Steam Link ile bir münasebet yaşadım ve bu sorun da virüs gibi yapıştı kaldı. Üstteki 2 çıkış geldi. Bundan sonra oyun oynarken rastgele zamanlarda ses çıkışı başka bir çıkışa geçiyor haliyle de rekabetçi oyunlarda bolca küfür yiyorum. Aygıt yöneticisinden kaldırdım ama aşağıdaki görselde hala duruyor ve PC'yi yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinde tekrar gözüküyor.

1791029565406.webp

Çözüm
Ses Denetim Masası üzerinden sağ tıklayıp Devre Dışı Bırak derseniz giderler. Aygıt yöneticisinden kaldırırsanız tekrar yüklenir, bu şekilde yüklenmez.

Buraya da Ayarlar > Sistem > Ses > Diğer Ses Ayarları veya Windows + R ile çalıştırı açıp mmsys.cpl yazarak erişebilirsiniz.

1791053216628.webp
Aygıt Yöneticisi'nden silince Windows onları otomatik tekrar yüklüyor, doğrudan Steam ayarlarından kaldırman lazım. Steam arayüzünü açıp ayarlardan ses kısmına gir, orada sanal ses sürücülerini kaldır seçeneği var, ona basıp ardından bilgisayarı yeniden başlat.

Aygıt Yöneticisi'nden silince Windows onları otomatik tekrar yüklüyor, doğrudan Steam ayarlarından kaldırman lazım. Steam arayüzünü açıp ayarlardan ses kısmına gir, orada sanal ses sürücülerini kaldır seçeneği var, ona basıp ardından bilgisayarı yeniden başlat.
1791030349061.webp
1791030361622.webp

Öyle bir ayar yok maalesef.

Ses Denetim Masası üzerinden sağ tıklayıp Devre Dışı Bırak derseniz giderler. Aygıt yöneticisinden kaldırırsanız tekrar yüklenir, bu şekilde yüklenmez.

Buraya da Ayarlar > Sistem > Ses > Diğer Ses Ayarları veya Windows + R ile çalıştırı açıp mmsys.cpl yazarak erişebilirsiniz.

1791053216628.webp

Çözüm