Steam Machine hakkında görüşleriniz nelerdir?

barış55

Becerikli
Yer
Ankara
İyi geceler.

Steam Machine 2 TB'ın kontrolcü ile fiyatı sanırım 70.000 TL bandında. Mini bir PC, peki nasıl olur deneyim olarak? Cihaz sanırım 1080p için ama orta ayarlar vesaire yapılırsa RDR 2'de sabit 50-60 FPS ile 2K oynatır gibi. En hoşuma giden kısmı küçük, taşınabilir ve Windows işletim sistemi olması. Sanırım bu da Riot Games oyunları için oynanabilir demek. Peki sizin görüşleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
SteamOS kullanıyor. Linux bazlı diye biliyorum.

Standart bilgisayar toplamak daha mantıklı gibime geliyor.
Kişisel tercih biraz, masaüstü bilgisayarı kucağına alıp götüremiyorsun istediğin zaman sonuç olarak.

700-€800 dahi çıksa(kontrolcü dahil) belki şans verilebilir diye düşünüyordum. Bu fiyat ile yayıncılar, YouTuber kitlesi ve aylık geliri $5.000 olan Reddit circlejerk tayfa dışında kimsenin alacağını düşünmüyorum. Almak için hiçbir sebep yok.

Steam şu an bir işlemciyi oyunlara entegre etmeye çalışıyor. Ama şimdi şu var, yeni çıkan yüksek grafikli oyunları nasıl kaldıracak?

GTA 6 mesela.

O zaman da Steam Deck veya Gaming Laptop daha mantıklı oluyor. :/
Performans açısından çok bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim maalesef.

Bu fiyatlarda eşit performans veren bir laptop alınabiliyorsa mantıklı olabilir; ancak OS olarak SteamOS çok daha stabil diye biliyorum oyun için.

Fahiş fiyatlı Z**r*n sistemleri bile tercih edebilirim onun yerine.

Şahsen cok begeniyorum sebebi ise ütopik fiyatlı konsol oyunculuguna baskaldirici bir baslangic bu. Steam hesabinizi baglayip extra online oynamak icin para odenemiz gerekmiyorsa gayet basarili olacaktir ilerleyen donemlerde. Ozellikle PC sorunlariyla ugrasmak yerine direkt olarak oyun oynamak isteyen kitleye hitap ediyor. Aynen konsol oyunculugundaki tak calistir gibi.

RAM krizi cihazi patlatmis.
800 euro’ya 5060 sistem aliyorsun. Esit oldugu sistem de biraz tirt. Tabii dusunulmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…