• Anakart: Gigabyte H610M H V2 DDR5.
  • İşlemci: Intel i5 14400F.
  • Ekran kartı: Intel Arc B580.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.

Arkadaşlar Hunt Showdown oyununu oynuyordum. Oyundayken Shift Tab yaptım ve oyunun tartışmalar kısmına girdim. Ardından ise bir konuya girdim ve video ya tıkladım. İzlerken video çok kastı ve sonra mavi ekran verdi. Aşırı tırstım neden olmuş olabilir? Sistemi alalı 1.5 ay oldu.

Nedense normal Steam'den girince sıkıntı çıkmıyor tartışmalara ama oyun içinde Shift Tab yapınca Steam'den bunu verdi ve video sapıttı iyice kastı sonrasında verdi bu hatayı.

Umarım doğru yapmışımdır :/

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-21 045931.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-21 045931.webp
    161,4 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
İlgili dosya yok sisteminde.

Beni yanlış anlama sakın, ben seni buna zorlamak amacıyla istemiyorum. Sistem senin. Bu mavi ekran 1 kere yaşanıp bir daha yaşanmayabilir ki bu gayet olasıdır. Ben sadece sebebini sorduğum için bunu yapmanı öneriyorum. Yoksa zorunda değilsin.

Bunun yerine sistemi kullanmaya devam edip tekrar yaşayıp yaşamadığına bakabilirsin ancak. Sonra konuya gelip "sorun tekrarlamadı." diye belirtirsen yeterli olur. Bunun dışında verilen tavsiyeler de ancak senin için boşa emek olur. Zorunda değilsin.

Estağfurullah yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Farklı bir oyunda Steam'de Shift Tab yapıp bakayım dedim tartışmalara Dead by Daylight da da yine kasmalar yaşandı. Ama mavi ekran vermedi normal şartlarda kasmaması gerekiyor aslında oyun içinde tartışmalara girip videolara bakan biri de değilim. Alt Tab atınca sorun olmuyor ama neden kasıyor anlamadım. Zamanımın olduğu bir vakit de dediğiniz işlemi yapıp size bilgi aktaracağım kafam şu an alacak durumda değil maalesef. Sizi etiketlemiş olurum mutlaka.

@bicy sırf tekrar mavi ekran alacak mı diye tekrardan başka bir oyuna girdim DirectX 12 destekli olan ve 5-6 dakika oyun içinde Shift Tab'dan Steam tartışmalar kısmında oyalandım video vs izledim. 5-6 dk ardından yine mavi ekran verdi. Fakat dosyayı açamıyorum. Bu sefer belki bir şeyler çıkar diye. Tekrar mavi ekran almasını bekledim.

Bir şekilde halletim hocam bu da ikinci aldığım mavi ekranın dosyası. Umarım bu sefer kesin bir şeyler vardır. Dosya boyutu bir tık daha büyük.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-21 224414.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-21 224414.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör: