Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MeLu

Uzman
Yer
Kuzey Kore
Merhaba, daha dün akşam CS2'de seçkini etkinleştirdim ve düşürdüğüm kasayı (1 dolar falandı fiyatı) satışa koydum. En başta mail adresime doğrulama kodu geldi, onayladım. Bu sefer de 2 hafta beklemeye almış ürünü. Steam Guard'ı yakın bir zamanda yanlışlıkla kapatmıştım fakat aradan 20 günden fazla zaman geçti. Mobil uygulamayı kullanmak istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Ekran görüntüsü 2024-08-08 112540.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Beklemek istemiyorsan kullanmak zorundasın. Ki güvenliğin açısından kullanman da en doğrusu.

Eki Görüntüle 72609

Eki Görüntüle 72610
Peki Hocam, teşekkürler.

Beklemek istemiyorsan kullanmak zorundasın. Ki güvenliğin açısından kullanman da en doğrusu.

Eki Görüntüle 72609

Eki Görüntüle 72610
Hocam biraz konudan sapıyor biliyorum ama ben mobil doğrulamayı eklediğimde bundan sonra her hesaba giriş yaptığımda telefonu mu kullanmam lazım?

Son düzenleme:
Hocam biraz konudan sapıyor biliyorum ama ben mobil doğrulamayı eklediğimde bundan sonra her hesaba giriş yaptığımda telefonu mu kullanmam lazım?
Hayır, hesaba giriş yaptıktan sonra telefondan onay verirken ''parolamı bu cihazda hatırla'' seçeneği seçili kalırsa hesabın sen çıkış yapmadığın sürece açık kalır. Tekrar tekrar girmene gerek kalmaz.