Geraltın kılıcı 49
Üstün
Efendim, Steam Run Time'a ne zaman giriş yapsam bir sorunla karşılaşıyorum. Ancak Flatpak üzerinden deneme yaptığımda sorunsuz çalışıyor. Bunun sebebi nedir? Bu uygulamalar arasındaki fark nedir?
Flatpak tasarımsal olarak Linux dağıtımları arasında taşınabilir olduğundan sorun yaşamamanız daha olası. Yoksa Steam aynı Steam. Sadece paketleme biçimi ve koruma katmaları gibi bazı farklar var.Efendim, Steam Run Time'a ne zaman giriş yapsam bir sorunla karşılaşıyorum. Ancak Flatpak üzerinden deneme yaptığımda sorunsuz çalışıyor. Bunun sebebi nedir? Bu uygulamalar arasındaki fark nedir?
Efendim, Steam Run Time'a ne zaman giriş yapsam bir sorunla karşılaşıyorum. Ancak Flatpak üzerinden deneme yaptığımda sorunsuz çalışıyor. Bunun sebebi nedir? Bu uygulamalar arasındaki fark nedir?
Bqğımlılık sorunları gibi duruyor... Steam'ı deb. Paketi yüklemek yerine dağıtmınızın uygulama yöneticisinden yükleyin... Bir de flatpakta sürücü sorunları vs. Pek belli olmuyor o yüzden düşük FPS olası... Bu arada nasıl bir sorun yaşadığınızı aktarabilir misiniz?