ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba, bugün Steam üzerinden mağazadan kalkmış oyun olan PES 2016 ve diğer oyunlar nasıl indirilir onu anlatacağım. Kısa olacak, çünkü çok basit

İlk olarak Çalıştır’ı açın.

Win+R tuşlarıyla çalıştır’ı açınca
steam://install/407250 kodunu yazın.
Ardından sizi otomatik yükleme ekranına atacak oradan kurabilirsiniz :)

Diğer oyunların kodları: (steam://install/ yazdıktan sonra yazılır)

AoE Online: 105340
Arcane Saga Online: 238110
Arctic Combat: 212370
Arma 2: Ücretsiz Sürüm: 107400
Battle for Graxia: 30530
8-Bit Bayonetta: 567090
FNAF World: 427920
PES 2017 Trial Edition: 541180
PES 2018 Demo: 592600

Kütüphanemde değil tuşuna tıklayarak ise PES 2017 Trial Edition indirebilirsiniz. İlk yöntem çalışmazsa.
Veyahutta

Dosya Ekleri

• IMG_0414.webp
    IMG_0414.webp
    130,5 KB · Görüntüleme: 1.540
  • IMG_0415.webp
    IMG_0415.webp
    284,5 KB · Görüntüleme: 833
Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava bir oyun değil, o yüzden yok. PES 2016 yanlış hatırlamıyorsam Steam’de ücretsizdi. Bilen arkadaşlar yanlışsam aydınlatabilir.

Hayır, Steam bir açık olsaydı fixlerdi.
Bunun videosunu çok gördüm güvenilir değil mi hocam.
Bir de yeni oyunlara yapılabiliyor mu?
Yeni oyunlara yapılabileceğini sanmıyorum ve güvenilir. Bu, ücretsiz oyun indirme servisi değil orijinal bir olay. Yani korsan değil.

Bedava bir oyun değil, o yüzden yok. PES 2016 yanlış hatırlamıyorsam Steam'de ücretsizdi. Bilen arkadaşlar yanlışsam aydınlatabilir.

Yeni oyunlara yapılabileceğini sanmıyorum ve güvenilir. Bu, ücretsiz oyun indirme servisi değil orijinal bir olay. Yani korsan değil.

Hocam PES 16 myClub diye bir sürüm indiriyor belirli takımlar var aynı olayı bende denedim.

Bedava bir oyun değil, o yüzden yok. PES 2016 yanlış hatırlamıyorsam Steam’de ücretsizdi. Bilen arkadaşlar yanlışsam aydınlatabilir.

Bazıları çalışmadı ama çoğu çalıştı. Teşekkür ederim.

Bedava bir oyun değil, o yüzden yok. PES 2016 yanlış hatırlamıyorsam Steam'de ücretsizdi. Bilen arkadaşlar yanlışsam aydınlatabilir.

PES 13e bile yapılmıyor hocam PES 2016'nın kendisine bile yapılmıyor.