Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam harcadığın her 10 dolar için 1 adet kart veriyordu. Harcama yapınca direkt rozeti vermiyor. Siz toplamda 10 dolar üstü harcama yapıp 1 tane kart almışsınız. Bunun dışında günlük kuyruk tamamlayınca da kart veriyordu, onları toplasaydınız işlerdiniz.
Şu anda kartların zamanı geçti ve pazarda da yok. Yani artık işleyemezsiniz.
Mesela örnek bir kart:
steamcommunity.com
''Bu eşya artık pazardan alınamaz ya da pazarda satılamaz.''
Mesela örnek bir kart:
Steam Community Market :: Listings for 2861690-Porch Seagull
Buy and sell Steam items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.
Kartlarını alıp birleştirmek lazım.
Yaz İndirimi rozetini nasıl elde ederim?
Setteki bütün kartları topladığınızda onları Yaz İndirimi rozetine dönüştürüp profilinizde sergileyebilirsiniz. Rozetler sayfanızdan, işlenmeye hazır bir rozeti seçerek detaylarını görüntüleyin ve mavi "Rozeti İşle" butonuna basın.
store.steampowered.com
Setteki bütün kartları topladığınızda onları Yaz İndirimi rozetine dönüştürüp profilinizde sergileyebilirsiniz. Rozetler sayfanızdan, işlenmeye hazır bir rozeti seçerek detaylarını görüntüleyin ve mavi "Rozeti İşle" butonuna basın.
Yaz İndirimi Koleksiyon Kartları
Yaz İndirimi'nde Steam koleksiyon kartlarının nasıl çalıştığına dair bilgiler
Üstteki kaynağa göre artık elde edilemiyor. Pazara da baktım, satışta kart yok.
Zaten ben Yaz İndirimi 2024 ile aşağıda ki oyunları aldım ama ben de şu an 1 kart var ilginç.Kartlarını alıp birleştirmek lazım.
![]()
Yaz İndirimi Koleksiyon Kartları
Yaz İndirimi'nde Steam koleksiyon kartlarının nasıl çalıştığına dair bilgilerstore.steampowered.com
ilkeryuksel
Uzman
https://store.steampowered.com/points/shop/c/steambadge Bu rozetlerden bahsetmiyorsunuz değil mi?Steam Yaz İndirimi 2024 rozetlerini nasıl alabilirim? Şu an baktığım kadarıyla en son Ağustos ayında mağazada satılmış fakat şu an yok.
Steam Yaz İndirimi 2024 rozetlerinin kategorisi olarak burası görünüyor.
https://store.steampowered.com/points/shop/c/steambadge Bu rozetlerden bahsetmiyorsunuz değil mi?
Steam Yaz İndirimi 2024 rozetlerinin kategorisi olarak burası görünüyor.
Leon Dayı's Steam Badge: Summer Sale 2024
Level 0 Summer Sale 2024 Badge - 1 of 10 cards collected
@683, 1 tane kart yeterli değil zaten. Rozete ait tüm kartları toplamanız gerekiyordu, zamanı geçti. Linkini bıraktığın sayfada ''pazarda araştır'' dersen pazarda varsa alırsın zaten. Ki yok, o yüzden artık işleyemezsin.
@ilkeryuksel, attığınız değil hocam, indirim dönemine ait ayrı bir rozet oluyor. Kartlarla işleniyor.
@ilkeryuksel, attığınız değil hocam, indirim dönemine ait ayrı bir rozet oluyor. Kartlarla işleniyor.
@683, 1 tane kart yeterli değil zaten. Rozete ait tüm kartları toplamanız gerekiyordu, zamanı geçti.
Steam Yaz İndirimi 2024 internette yazdığına göre 26 Haziran - 11 Temmuz arası yapıldığına göre satın alım yaptığım için kart vermesi lazımdı. Fakat hiçbir şey satın almadınız diyor ama ilginç değil mi?
Hocam harcadığın her 10 dolar için 1 adet kart veriyordu. Harcama yapınca direkt rozeti vermiyor. Siz toplamda 10 dolar üstü harcama yapıp 1 tane kart almışsınız. Bunun dışında günlük kuyruk tamamlayınca da kart veriyordu, onları toplasaydınız işlerdiniz.
Mesela örnek bir kart:
steamcommunity.com
Mesela örnek bir kart:
Steam Community Market :: Listings for 2861690-Porch Seagull
Buy and sell Steam items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.
Ben her oyun satın alımı için kart veriyor sandım. Neyse yapacak bir şey yok sağlık olsun.