Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kulisfy

Uzman
Arkadaşım bana bir oyun hediye etmişti birlikte oynamamız için ve oyunu oynadık ikimizde oyunu beğenmedik 2 saat olmadan iade ettik iade ettikten yaklaşık yarım saat 1 saat sonra bilgisayarda gezinirken birden ekrana bu pencere geldi:

1734808591300.webp

Neden uyarı aldım anlamadım? Ve Steam hesabıma bu uyarının herhangi bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşınız size oyunu hediye etmiş ve iade etmişsiniz. Bu uyarı da oyunun iade edildiğini, kütüphanenizden kaldırıldığını söylüyor. Ortada anormal bir durum yok.

Oyunun iadesi başarıyla gerçekleşmiş ve para satın alan kişiye geri dönecek. Zaten uyarıyı okusanız ''neden'' cevabını kendiniz de verebilirdiniz.
Arkadaşınız size oyunu hediye etmiş ve iade etmişsiniz. Bu uyarı da oyunun iade edildiğini, kütüphanenizden kaldırıldığını söylüyor. Ortada anormal bir durum yok.

Oyunun iadesi başarıyla gerçekleşmiş ve para satın alan kişiye geri dönecek. Zaten uyarıyı okusanız ''neden'' cevabını kendiniz de verebilirdiniz.

Çözüm

Oyunun iadesi başarıyla gerçekleşmiş ve para satın alan kişiye geri dönecek. Zaten uyarıyı okusanız "neden" cevabını kendiniz de verebilirdiniz.

Hocam uyarıyı okudum zaten alert deyip sarı bir şekilde bir anda ekranıma çıkarttığı için Steam yanlış bir şey yapdığımı sanıp konu açtım 🤗