Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Hayır. Aile paylaşımı zaten Steam'in oluşturduğu bir şey. Ban yiyeceğiniz bir durum yok.
Aileye eklemişseniz zaten daha da tespit edileceğini sanmam.
Tespit edilir ise de kişi aileden atılabilir veya aile paylaşımı ayrıcalığınız iptal olabilir fakat bu da düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.
Tespit edilir ise de kişi aileden atılabilir veya aile paylaşımı ayrıcalığınız iptal olabilir fakat bu da düşük bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.
Merhaba, 3 kardeş Steam aile paylaşımı yaptık iki kardeş aynı evde yaşıyoruz ama birimiz yurt dışında. Bu tespit edilirse Steam'den kalıcı ban mı yeriz yoksa sadece aile paylaşımı falan mı kısıtlanır?
Hayır. Rahatlıkla kullanabilirsiniz yeter ki aileden biri VAC ban falan yemesin yeter, biri yerse aile sahibi kimse o da yiyor.
Yiğidowski
Üstün
Ban sebebi olsa steam neden böyle bir şeyi eklesin ki?
Steam aynı evde yaşayanlar için ekledi hocam biz iki kişi aynı evdeyiz ama bir kişi yurt dışından giriyor Steam'e o yüzden dedim.Ban sebebi olsa steam neden böyle bir şeyi eklesin ki?
Yiğidowski
Üstün
Steam aynı evde yaşayanlar için ekledi hocam biz iki kişi aynı evdeyiz ama bir kişi yurt dışından giriyor Steam'e o yüzden dedim.
Sorun olmaz biz de yapıyoruz bayağıdır.