Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

roszd

Uzman
Gördüğünüz gibi Steam'de böyle bir sorun oluştu bende atölyede fotoğraflar yok ayrıca sohbetten iletilen ekran görüntüsü Vs'de acılmıyor 3 farklı tarayıcıda denedim sadece birinde (Chrome) çalıştı onda da farklı bir Steam hesabı açık böyle bir şey yaşayan var mı çözebilir miyiz acaba?

1791470413613.webp

1791470641550.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzeldi ama 2 yıldır neredeyse kullanıyorum GoodbyeDPI'ı daha yeni böyle bir sorun olmaya başladı. Nasıl çözeriz acaba ?
SplitWire ile kurulum yapıp blacklist ekleyin ve yalnızca DPI'ın çalışmasını istediğiniz discord, roblox gibi adresleri yazın (zaten varsayılanda çoğu yazılı geliyor).

DPI her yere açık olduğunda bazı sitelerde problem çıkarabiliyor. Ben de aynı şekilde banka sitelerinde vesaire sorunlar yaşamıştım. İşin teknik detayını bilmiyorum ama ben de daha önce yaşadığımdan böyle çözdüm.

1791471633826.webp

Splitwire ile kurulum yapıp blacklist ekleyin ve yalnızca DPI'ın çalışmasını istediğiniz Discord, Roblox gibi adresleri yazın (zaten varsayılanda çoğu yazılı geliyor).

DPI her yere açık olduğunda bazı sitelerde problem çıkarabiliyor. Ben de aynı şekilde banka sitelerinde vesaire sorunlar yaşamıştım. İşin teknik detayını bilmiyorum ama ben de daha önce yaşadığımdan böyle çözdüm.

Şimdilik ikisi de sorunsuz eski haline döndü, tekrar sorun olursa dediğinizi yapayım çok teşekkür ederim tekrardan.