Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3635

Becerikli
Makaleler
2
Bir tane rapor sitesinde bugün Steam'in 10 kez raporlandığını gördüm. Hepsi de Türkiye'den yapılmış sanırım. Deneyebilenler oyun indirmeyi deneyip hızlar doğru mu diye bakabilir mi?

Çözüm
Bir tane rapor sitesinde bugün Steam'in 10 kez raporlandığını gördüm. Hepsi de Türkiye'den yapılmış sanırım. Deneyebilenler oyun indirmeyi deneyip hızlar doğru mu diye bakabilir mi?

Steam Türkiye sunucuları sıkıntılı. Bende de sıkıntı var.
Ne alaka bilmiyorum ama DistroWatch'ta çöktü.

TP'de bu ara bu konuda açılmış bir sürü konu var. Genel olarak TR'de sıkıntı var, dünya çapında göremedim pek. Sunucu değiştirip çözen çok insan var ama evet, sunucular sıkıntılı şu ara.

Görsen bağlantısı Verilere göre, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere birkaç şehir sadece indirmede sıkıntı var diye raporlamışlar; lakin düzelmeye yaklaşmış gibi görünüyor?..

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-27-22-51-30-936_com.serinus42.downdetector.webp
    Screenshot_2024-01-27-22-51-30-936_com.serinus42.downdetector.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 285
Son düzenleme:
Verilere göre, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere birkaç şehir sadece indirmede sıkıntı var diye raporlamışlar; lakin düzelmeye yaklaşmış gibi görünüyor?

Düzelme falan şu anlık söz konusu değil. Diğer şehirlerde de aynı problem vardır da raporlayan yoktur muhtemelen.

Çözüm