osiris Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 44 Beğeniler 11 8 Aralık 2024 #1 Steam kardeşimde Elden Ring oyunu var. Ben kendi hesabımdan Shadow of the erdtree DLC'sini alsam herhangi bir sorun teşkil eder mi? Çallışır mı?
Steam kardeşimde Elden Ring oyunu var. Ben kendi hesabımdan Shadow of the erdtree DLC'sini alsam herhangi bir sorun teşkil eder mi? Çallışır mı?
1 10007 Deneyimli Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 742 Çözümler 3 Beğeniler 684 8 Aralık 2024 #2 Kendi hesabında Elden Ring olmadan DLC'sini alamazsın ama kardeşine hediye olarak atabilirsin kendi hesabından.
Kendi hesabında Elden Ring olmadan DLC'sini alamazsın ama kardeşine hediye olarak atabilirsin kendi hesabından.
P Plan B Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 43 Çözümler 2 Beğeniler 17 Yer İstanbul 8 Aralık 2024 #3 osiris dedi: Steam kardeşimde Elden Ring oyunu var. Ben kendi hesabımdan Shadow of the erdtree DLC'sini alsam herhangi bir sorun teşkil eder mi? Çallışır mı? Genişletmek için tıkla... DLC'yi satın alabilmen için oyuna sahip olman gerekiyor.
osiris dedi: Steam kardeşimde Elden Ring oyunu var. Ben kendi hesabımdan Shadow of the erdtree DLC'sini alsam herhangi bir sorun teşkil eder mi? Çallışır mı? Genişletmek için tıkla... DLC'yi satın alabilmen için oyuna sahip olman gerekiyor.
emiryuksel Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 155 Çözümler 5 Beğeniler 113 Yer Kadıköy 8 Aralık 2024 #4 Shadow Of The Erdtree DLC'sinin aile paylaşımı desteği bulunuyor, eğer kardeşinizin hesabına alırsanız oynayabilirsiniz.
Shadow Of The Erdtree DLC'sinin aile paylaşımı desteği bulunuyor, eğer kardeşinizin hesabına alırsanız oynayabilirsiniz.
KS KS osiris Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 44 Beğeniler 11 9 Aralık 2024 #5 Aydınlatma için teşekkürler herkese.