Muhtemelen yine öyle olur. Bir de sürekli gelip scam link atanlar oluyordu o yüzden bence gerek yok durduk yerde hesap kaptırıp burayı suçlayacaklar bile olabilir.
@EMİR37 Steam grupları forum gibi biliyorum, bu forumun genel aktifliğini söndürür. Dosya paylaşılsa bile yine zarar olur aktifliğin küçük kısmı gideceğinden.
Ha eğer bu sorunlar önlenirse Steam hesabını forum hesabıyla eşleşme gelmeli ilk. Scam link atanlara buradan da ban atılmalı.
Forumda Steam kullanan üye sayısının çok olduğunu düşünüyorum. İleride bazı üyeler birbiriyle tanışıp belki birlikte oynama kararı alabilir. Bunun haricinde bilgilendirme, duyuru gibi durumlar için de kullanılabilir. Bence aşırı gereksiz bir öneri değil. Üye sayımız zamanla daha da artacak gibi duruyor; topluluğumuz olabilir. Üyelerin bu konu hakkındaki fikri daha önemli tabii.
Bana kalırsa Discord topluluğu da olmalı, fakat forumdaki rezilliği görüyoruz. Belli sayıda mesajı (örneğin 500, bu beni dışlasa da) olanların onay ile girebileceği bir Discord sunucusu güzel olurdu. Steam grubunu da destekliyorum.
Bana kalırsa Discord topluluğu da olmalı, fakat forumdaki rezilliği görüyoruz. Belli sayıda mesajı olanların onay ile girebileceği bir Discord sunucusu güzel olurdu. Steam grubunu da destekliyorum.
Forumda Steam kullanan üye sayısının çok olduğunu düşünüyorum. İleride bazı üyeler birbiriyle tanışıp belki birlikte oynama kararı alabilir. Bunun haricinde bilgilendirme, duyuru gibi durumlar için de kullanılabilir. Bence aşırı gereksiz bir öneri değil. Üye sayımız zamanla daha da artacak gibi duruyor; topluluğumuz olabilir. Üyelerin bu konu hakkındaki fikri daha önemli tabii.
Forum haricinde bir alan olursa mesela Discord'da bir sunucu açılırsa insanların forumu bırakıp Discord'dan konuları tartışacağı için forum üzerinden yürümeyi tercih ediyor yöneticiler ama bana kalsa Steam topluluğu olsun özellikle Discord sunucusu açılırsa hem site içi masraflar olmaz hem de Discord daha kullanışlı olduğu için bu problemler çözülmüş olurdu.