Detaylar
Kim cevapladı?Hocam teorikte düşüncem bu şekilde, pratikte işe yaracağının kesin bir sonucu yok.
Muhtemelen yine öyle olur. Bir de sürekli gelip scam link atanlar oluyordu o yüzden bence gerek yok durduk yerde hesap kaptırıp burayı suçlayacaklar bile olabilir.Technopat Steam grubu bayağı ölü gibiydi ve çok sıkıcıydı. Oradaki gibi aktiflik düşük olacaksa ve sıkıcı bir ortam olacaksa hiç gelmesin bence![]()
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Bence biraz daha zaman gerek.Hala Techolay'ın bir Steam grubu yok. Recep Baltaş da hala Technopat'ın grubunda yönetici gözüküyor. Techolay için bir Steam grubu kurulabilir.
Forumda Steam kullanan üye sayısının çok olduğunu düşünüyorum. İleride bazı üyeler birbiriyle tanışıp belki birlikte oynama kararı alabilir. Bunun haricinde bilgilendirme, duyuru gibi durumlar için de kullanılabilir. Bence aşırı gereksiz bir öneri değil. Üye sayımız zamanla daha da artacak gibi duruyor; topluluğumuz olabilir. Üyelerin bu konu hakkındaki fikri daha önemli tabii.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Bana kalırsa Discord topluluğu da olmalı, fakat forumdaki rezilliği görüyoruz. Belli sayıda mesajı (örneğin 500, bu beni dışlasa da) olanların onay ile girebileceği bir Discord sunucusu güzel olurdu. Steam grubunu da destekliyorum.
- Makaleler
- 9
Forum içeriğini arttırmak ve insanların sorunlarını Discord üzerinden çözmesini engellemek için kabul edilmedi Discord sunucusu.Bana kalırsa Discord topluluğu da olmalı, fakat forumdaki rezilliği görüyoruz. Belli sayıda mesajı olanların onay ile girebileceği bir Discord sunucusu güzel olurdu. Steam grubunu da destekliyorum.
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Discord'dan teknik destek isteyenler uyarılabilir. Konu dışı, mizah ve benzeri kanallar Discord'a taşınırsa burada daha ciddi bir ortam elde ederiz.Forum içeriğini arttırmak ve insanların sorunlarını Discord üzerinden çözmesini engellemek için kabul edilmedi Discord sunucusu.
Thanos
Üstün
Forumda Steam kullanan üye sayısının çok olduğunu düşünüyorum. İleride bazı üyeler birbiriyle tanışıp belki birlikte oynama kararı alabilir. Bunun haricinde bilgilendirme, duyuru gibi durumlar için de kullanılabilir. Bence aşırı gereksiz bir öneri değil. Üye sayımız zamanla daha da artacak gibi duruyor; topluluğumuz olabilir. Üyelerin bu konu hakkındaki fikri daha önemli tabii.
Forum haricinde bir alan olursa mesela Discord'da bir sunucu açılırsa insanların forumu bırakıp Discord'dan konuları tartışacağı için forum üzerinden yürümeyi tercih ediyor yöneticiler ama bana kalsa Steam topluluğu olsun özellikle Discord sunucusu açılırsa hem site içi masraflar olmaz hem de Discord daha kullanışlı olduğu için bu problemler çözülmüş olurdu.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-