Bana kalırsa Discord topluluğu da olmalı, fakat forumdaki rezilliği görüyoruz. Belli sayıda mesajı (örneğin 500, bu beni dışlasa da) olanların onay ile girebileceği bir Discord sunucusu güzel olurdu. Steam grubunu da destekliyorum.
Discord grubunu desteklemiyorum üyeler orada işlevli kullanımlar ve reklamlar oluşturarak sitenin işlevselliğini bitirebilir.
Forumda Steam kullanan üye sayısının çok olduğunu düşünüyorum. İleride bazı üyeler birbiriyle tanışıp belki birlikte oynama kararı alabilir. Bunun haricinde bilgilendirme, duyuru gibi durumlar için de kullanılabilir. Bence aşırı gereksiz bir öneri değil. Üye sayımız zamanla daha da artacak gibi duruyor; topluluğumuz olabilir. Üyelerin bu konu hakkındaki fikri daha önemli tabii.
Fakat Steam grubunu destekliyorum mantıklı bir fikir yapılabilir.

• Beğendim
İfadeler: 741
Discord'dan teknik destek isteyenler uyarılabilir. Konu dışı, mizah ve benzeri kanallar Discord'a taşınırsa burada daha ciddi bir ortam elde ederiz.
Hocam DM diye bir şey var. Nereden bileceksin destek alıp almadığını. Aynı sebepten dolayı forumda kapadılar özel konuşmayı zaten.

Hocam DM diye bir şey var. Nereden bileceksin destek alıp almadığını. Aynı sebepten dolayı forumda kapadılar özel konuşmayı zaten.
Böyle düşününce mantıklı geliyor. Bu forumdaki topluluk nedense her şeyin açığını aradığı için makul bir önlem olabilir. Yine de, Discord topluluğu olmasını isterdim. Yardım istemek için değil, burada takip ettiğim, ortak yanlara sahip olduğum insanlar var. Onlarla sohbet etmek iyi olurdu.

Discord topluluğu olmasını isterdim. Yardım etmek için değil, burada takip ettiğim, ortak yanlara sahip olduğum insanlar var. Onlarla sohbet etmek iyi olurdu.

Buna katılıyorum. Sitede özel mesaj yok. Bu kötü. Profil yorumlarında da Discord hesabı sorunca uyarı alıyoruz.

Buna katılıyorum. Sitede özel mesaj yok. Bu kötü. Profil yorumlarında da Discord hesabı sorunca uyarı alıyoruz.
Hatırladığım kadarıyla Technopat'ta bu eskiden serbestti, fakat Discord yoluyla gruplaşıp toplu beğenme yaptıkları için (o zamanlar beğeni sayısı solda görünüyordu) yasaklanmıştı. Ne denir bilemiyorum...

Hatırladığım kadarıyla Technopat'ta bu eskiden serbestti, fakat Discord yoluyla gruplaşıp toplu beğenme yaptıkları için (o zamanlar beğeni sayısı solda görünüyordu) yasaklanmıştı. Ne denir bilemiyorum...

E tabii çoluk çocuğu almamak lazımdır belki de (Akıl yaşı olarak söylüyorum bunu)

Forumun aktifliğini düşürür ve ek olarak dediğiniz gibi gruplaşma artabilir. Bence gerek yok.

Technopatın Steam grubu vardı. Hatta sanırım Recep Abi hala orda admin. Bence Techolay için açılabilir.