Detaylar
Kim cevapladı?isaerenc
Başarılı
Discord grubunu desteklemiyorum üyeler orada işlevli kullanımlar ve reklamlar oluşturarak sitenin işlevselliğini bitirebilir.Bana kalırsa Discord topluluğu da olmalı, fakat forumdaki rezilliği görüyoruz. Belli sayıda mesajı (örneğin 500, bu beni dışlasa da) olanların onay ile girebileceği bir Discord sunucusu güzel olurdu. Steam grubunu da destekliyorum.
Fakat Steam grubunu destekliyorum mantıklı bir fikir yapılabilir.Forumda Steam kullanan üye sayısının çok olduğunu düşünüyorum. İleride bazı üyeler birbiriyle tanışıp belki birlikte oynama kararı alabilir. Bunun haricinde bilgilendirme, duyuru gibi durumlar için de kullanılabilir. Bence aşırı gereksiz bir öneri değil. Üye sayımız zamanla daha da artacak gibi duruyor; topluluğumuz olabilir. Üyelerin bu konu hakkındaki fikri daha önemli tabii.
- Makaleler
- 9
Hocam DM diye bir şey var. Nereden bileceksin destek alıp almadığını. Aynı sebepten dolayı forumda kapadılar özel konuşmayı zaten.Discord'dan teknik destek isteyenler uyarılabilir. Konu dışı, mizah ve benzeri kanallar Discord'a taşınırsa burada daha ciddi bir ortam elde ederiz.
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Böyle düşününce mantıklı geliyor. Bu forumdaki topluluk nedense her şeyin açığını aradığı için makul bir önlem olabilir. Yine de, Discord topluluğu olmasını isterdim. Yardım istemek için değil, burada takip ettiğim, ortak yanlara sahip olduğum insanlar var. Onlarla sohbet etmek iyi olurdu.Hocam DM diye bir şey var. Nereden bileceksin destek alıp almadığını. Aynı sebepten dolayı forumda kapadılar özel konuşmayı zaten.
- Makaleler
- 7
Discord topluluğu olmasını isterdim. Yardım etmek için değil, burada takip ettiğim, ortak yanlara sahip olduğum insanlar var. Onlarla sohbet etmek iyi olurdu.
Buna katılıyorum. Sitede özel mesaj yok. Bu kötü. Profil yorumlarında da Discord hesabı sorunca uyarı alıyoruz.
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Hatırladığım kadarıyla Technopat'ta bu eskiden serbestti, fakat Discord yoluyla gruplaşıp toplu beğenme yaptıkları için (o zamanlar beğeni sayısı solda görünüyordu) yasaklanmıştı. Ne denir bilemiyorum...Buna katılıyorum. Sitede özel mesaj yok. Bu kötü. Profil yorumlarında da Discord hesabı sorunca uyarı alıyoruz.
isaerenc
Başarılı
Hocam üyeleri burada tutabilmek için bu tür şeylere izin verilmiyor. Yeni bir oluşum olduğu için üyeleri ne kadar burada tutarlarsa o kadar iyi.Buna katılıyorum. Sitede özel mesaj yok. Bu kötü. Profil yorumlarında da Discord hesabı sorunca uyarı alıyoruz.
- Makaleler
- 7
Hatırladığım kadarıyla Technopat'ta bu eskiden serbestti, fakat Discord yoluyla gruplaşıp toplu beğenme yaptıkları için (o zamanlar beğeni sayısı solda görünüyordu) yasaklanmıştı. Ne denir bilemiyorum...
E tabii çoluk çocuğu almamak lazımdır belki de (Akıl yaşı olarak söylüyorum bunu)
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Forumun aktifliğini düşürür ve ek olarak dediğiniz gibi gruplaşma artabilir. Bence gerek yok.
- Makaleler
- 2
Gerek yok.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar