Bana kalırsa Discord topluluğu da olmalı, fakat forumdaki rezilliği görüyoruz. Belli sayıda mesajı (örneğin 500, bu beni dışlasa da) olanların onay ile girebileceği bir Discord sunucusu güzel olurdu. Steam grubunu da destekliyorum.
Forumda Steam kullanan üye sayısının çok olduğunu düşünüyorum. İleride bazı üyeler birbiriyle tanışıp belki birlikte oynama kararı alabilir. Bunun haricinde bilgilendirme, duyuru gibi durumlar için de kullanılabilir. Bence aşırı gereksiz bir öneri değil. Üye sayımız zamanla daha da artacak gibi duruyor; topluluğumuz olabilir. Üyelerin bu konu hakkındaki fikri daha önemli tabii.
Böyle düşününce mantıklı geliyor. Bu forumdaki topluluk nedense her şeyin açığını aradığı için makul bir önlem olabilir. Yine de, Discord topluluğu olmasını isterdim. Yardım istemek için değil, burada takip ettiğim, ortak yanlara sahip olduğum insanlar var. Onlarla sohbet etmek iyi olurdu.
Discord topluluğu olmasını isterdim. Yardım etmek için değil, burada takip ettiğim, ortak yanlara sahip olduğum insanlar var. Onlarla sohbet etmek iyi olurdu.
Hatırladığım kadarıyla Technopat'ta bu eskiden serbestti, fakat Discord yoluyla gruplaşıp toplu beğenme yaptıkları için (o zamanlar beğeni sayısı solda görünüyordu) yasaklanmıştı. Ne denir bilemiyorum...
Hatırladığım kadarıyla Technopat'ta bu eskiden serbestti, fakat Discord yoluyla gruplaşıp toplu beğenme yaptıkları için (o zamanlar beğeni sayısı solda görünüyordu) yasaklanmıştı. Ne denir bilemiyorum...