Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Ben Witcher 3'ü yıllar önce tüm Steam başarımlarıyla bitirmiştim fakat sonra Next gen çıktı şimdi tekrar başlayıp full achive kasayım dedim Next gen ile. Bu hesabımda mı başka hesapta mı bilmiyorum ama kütüphanemde yoktu ben de şu an yüzde 80 indirimdeyken Complete Edition'ı 7 dolara aldım, şu an Steam'deki Witcher 3 direkt Next gen olan güncel versiyon hali doğru mudur diğerini kaldırdılar otomatik olarak herhalde?

Ben Witcher 3'ü yıllar önce tüm Steam başarımlarıyla bitirmiştim fakat sonra Next gen çıktı şimdi tekrar başlayıp Full achive kasayım dedim Next gen ile. Bu hesabımda mı başka hesapta mı bilmiyorum ama kütüphanemde yoktu ben de şu an yüzde 80 indirimdeyken Complete Edition'ı 7 dolara aldım, şu an Steam'deki Witcher 3 direkt Next gen olan güncel versiyon hali doğru mudur diğerini kaldırdılar otomatik olarak herhalde?

Steam'deki Witcher 3 artık tamamen Next-gen sürümü. Eski sürüm kaldırıldı, zaten şu an indirdiğin Complete Edition güncel Next-gen versiyonu. Game burada bitiyor.

Tüm achiveları yapabilmek için bazı save dosyalarını geri yüklemek gerekiyor, örneğin oyunu en zorda, en zorun bir altında bitir gibi. Bunun için Steam Cloud komple kapatıp sürekli manuel save mi alayım sizce?

Tüm achiveları yapabilmek için bazı save dosyalarını geri yüklemek gerekiyor, örneğin oyunu en zorda, en zorun bir altında bitir gibi. Bunun için Steam Cloud komple kapatıp sürekli manuel save mi alayım sizce?
Gerek yok cloud save açık kalabilir. Manuel save alıp o kısıma dönün ben o şekilde yaptım, her görev sonunda save almanıza gerek yok yani.

Arkadaşlar yükledim girdim ama açılış sahnesinde altyazı gelmiyor, kontrolü alınca geliyor. Ne yaptıysam olmadı dosya doğruladım, altyazılar her şey aktif, ilk Yennefer'la konuşma sahnesinde altyazı gelmiyor ve her ara sahnede böyle bi hata olabilir 100-120 saat boyunca demek bu, var mı bu hata ile karşılaşan?

Edit : DX11 ile açınca açılış sahnesinde altyazı geliyor, Next-Gen'de gelmiyor.

Arkadaşlar yükledim girdim ama açılış sahnesinde altyazı gelmiyor, kontrolü alınca geliyor. Ne yaptıysam olmadı dosya doğruladım, altyazılar her şey aktif, ilk Yennefer'la konuşma sahnesinde altyazı gelmiyor ve her ara sahnede böyle bi hata olabilir 100-120 saat boyunca demek bu, var mı bu hata ile karşılaşan?

Edit : DX11 ile açınca açılış sahnesinde altyazı geliyor, Next-Gen'de gelmiyor.

Edit 2 : Enteresan şekilde Vsync açtım FPS 144 sabitlenmedi oyunu kapatıp Nvidia denetim masasından oyunu 144 Hz sabitledim oradan da G sync açtım ve yeni oyun başlattım 144 FPS'de başladı sahne ve altyazı bu sefer geldi.

Son düzenleme: