Raz0r

Uzman
Steam'den EA Play alıp Dead Space 3 oynamayı düşünüyorum amaAawakened DLC'si EA Play ile gelmiyor. EA Play aktifken ve oyun inikken DLC indirilebilir olur mu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-13 002218.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-13 002218.webp
    156,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Dead Space 3'e EA Play'den baktım şimdi ve Awakened DLC'sine erişimi var. Muhtemelen indirilebilir olur. Sen sadece Dead Space 3 oynamak istediğini Steam'e göstermiş olduğun için böyle düşünmüş olabilir.

Steam'den EA Play alıp Dead Space 3 oynamayı düşünüyorum amaaawakened DLC'si EA Play ile gelmiyor. EA Play aktifken ve oyun inikken DLC indirilebilir olur mu?

Hayır Dead Space 3 oyununa sahip olman için EA Play aboneliği yeterli olabilir ama Dead Space 3 awakened DLC'si abonelik kapsamında dahil değil.
Yani, sadede geleyim oyun indirilebilecek ama DLC'ye erişebilmek için ayrı olarak satın alman gerekecek. Son tahlilde.

Hayır Dead Space 3 oyununa sahip olman için EA Play aboneliği yeterli olabilir ama Dead Space 3 awakened DLC'si abonelik kapsamında dahil değil.
Yani, sadede geleyim oyun indirilebilecek ama DLC'ye erişebilmek için ayrı olarak satın alman gerekecek. Son tahlilde.

DLC satın alınabilir hale gelecek mi onu sordum hocam. DLC zaten EA Pass kapsamında olmadığını biliyorum.

DLC satın alınabilir hale gelecek mi onu sordum hocam. DLC zaten EA Pass kapsamında olmadığını biliyorum.

Evet Dead Space 3 oyununun DLC'leri şu anda Steam mağazasında ayrı olarak satın alınabilir durumda gibi gözüküyor.
İleride yeniden kullanıma açılmayacak veya satıştan kalkacak gibi bir resmi duyuru göremedim buna göre şu an için DLC'yi satın alabileceğiniz kesin gibi duruyor sen yine de kontrol edersin.

Evet, EA Play alındığında belirtilen süre içinde tüm EA oyunlarına sahipmişsin gibi gözükür. Yani oyunu satın alan bir kullanıcıdan farkın yok. Dolayısıyla DLC indirebilirsin.