Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyuna giremiyorum. Oyunu başlatıyorum ve hiçbir şey olmuyor. Windows 11 24H2 sürümü kullanıyorum ve oyunu Steam'den oynamaya çalışıyorum. Sinir oldum oyuna girememekten umarım bir çözüm sunarsınız.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet DirectX yüklü DxDiag'ta DX12 diye yazıyor ve Redist yüklü çünkü diğer oyunlara girerken Steam zaten otomatik yüklüyor ilk kurulduğunda.
Dosya bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi?
- Makaleler
- 62
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common" konumuna gidin. AC Valhalla'yı bulup oyunun ".exe" dosyasını yönetici olarak açın. Bilgisayarı yeniden başlatmayı veya yukarıda yazıldığı gibi dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsiniz.
Bunun için Steam kütüphanesinden oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin. Yüklü dosyalardan dosya bütünlüğünü doğrulayın.
Bunun için Steam kütüphanesinden oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin. Yüklü dosyalardan dosya bütünlüğünü doğrulayın.
Bu dediklerinizin hepsini yaptım. Türkçe yama yüklemiştim onu sildim denedim olmadı. Oyunu tamamen kaldırıp yine yükledim olmuyor. Bir de başka sürücüye yükleyip deneyeceğim yine olmazsa benim ubisoft hesabımda da ayrıca var bu oyun birde oradan deneyeceğim."C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common" konumuna gidin. AC Valhalla'yı bulup oyunun ".exe" dosyasını yönetici olarak açın. Bilgisayarı yeniden başlatmayı veya yukarıda yazıldığı gibi dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsiniz.
Oyun 160 GB görünüyor yanlış değilsem. İndirme hızınız nedir bilmiyorum ama bazen düşük hızla yüksek boyutlu oyun indirmelerinde eksik veya hatalı inen dosya olabiliyor. Dosya bütünlüğünü doğrulayın deme sebebim buydu.
200 mbit internet hızım. Daha önceleri ubisoft hesabımdan yüklediğimde oyunu oynamıştım ama steam'de nedense böyle oldu.Oyun 160 GB görünüyor yanlış değilsem. İndirme hızınız nedir bilmiyorum ama bazen düşük hızla yüksek boyutlu oyun indirmelerinde eksik veya hatalı inen dosya olabiliyor. Dosya bütünlüğünü doğrulayın deme sebebim buydu.