Bronzen 11 Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 428 Çözümler 3 Beğeniler 91 Bugün 11:31 #1 Steam'den oyun indirirken ekran kapatmayı 1 dakikaya ayarlıyorum ama kapatmıyor. Hangi ayarı açmam gerekli?
Steam'den oyun indirirken ekran kapatmayı 1 dakikaya ayarlıyorum ama kapatmıyor. Hangi ayarı açmam gerekli?
Çözüm Bronzen Bugün 13:19 TRSancakTR dedi: Steam'ı arka planda çalışacak şekilde kapat. Ama Steam gizli simgeler menüsünde gözükecek şekilde kalsın. Genişletmek için tıkla... altta attıktan sonra masaüstüne bir kez tıklamam lazımmış.Şimdi düzeldi.Teşekkürler.
TRSancakTR dedi: Steam'ı arka planda çalışacak şekilde kapat. Ama Steam gizli simgeler menüsünde gözükecek şekilde kalsın. Genişletmek için tıkla... altta attıktan sonra masaüstüne bir kez tıklamam lazımmış.Şimdi düzeldi.Teşekkürler.
Volage 8 Gelişen Katılım 6 Temmuz 2026 Mesajlar 48 Beğeniler 21 Yer Türkiye Bugün 11:35 #2 Bronzen dedi: Steam'den oyun indirirken ekran kapatmayı 1 dakikaya ayarlıyorum ama kapatmıyor. Hangi ayarı açmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Hocam, Steam'i arka planda çalışacak şekilde kapatıp denediniz mi? Artı 0 Eksi
Bronzen dedi: Steam'den oyun indirirken ekran kapatmayı 1 dakikaya ayarlıyorum ama kapatmıyor. Hangi ayarı açmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Hocam, Steam'i arka planda çalışacak şekilde kapatıp denediniz mi?
KS KS Bronzen 11 Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 428 Çözümler 3 Beğeniler 91 Bugün 12:25 #3 Volage dedi: Hocam, Steam'i arka planda çalışacak şekilde kapatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... alta atıyorum yani.başka şekilde nasıl yapıcam bilmiyorum. uygulamayı kapatıp arka planda çalıştırıncada kapanmıyor Artı 0 Eksi
Volage dedi: Hocam, Steam'i arka planda çalışacak şekilde kapatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... alta atıyorum yani.başka şekilde nasıl yapıcam bilmiyorum. uygulamayı kapatıp arka planda çalıştırıncada kapanmıyor
TRSancakTR Başarılı Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 166 Çözümler 3 Beğeniler 56 Bugün 12:53 #4 Steam'ı arka planda çalışacak şekilde kapat. Ama Steam gizli simgeler menüsünde gözükecek şekilde kalsın. Artı 0 Eksi
Steam'ı arka planda çalışacak şekilde kapat. Ama Steam gizli simgeler menüsünde gözükecek şekilde kalsın.
KS KS Bronzen 11 Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 428 Çözümler 3 Beğeniler 91 Bugün 13:19 #5 TRSancakTR dedi: Steam'ı arka planda çalışacak şekilde kapat. Ama Steam gizli simgeler menüsünde gözükecek şekilde kalsın. Genişletmek için tıkla... altta attıktan sonra masaüstüne bir kez tıklamam lazımmış.Şimdi düzeldi.Teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
TRSancakTR dedi: Steam'ı arka planda çalışacak şekilde kapat. Ama Steam gizli simgeler menüsünde gözükecek şekilde kalsın. Genişletmek için tıkla... altta attıktan sonra masaüstüne bir kez tıklamam lazımmış.Şimdi düzeldi.Teşekkürler.