Detaylar
Kim cevapladı?Steam'de taksitli satış yok maalesef. Yalnızca peşin.
Bankanda işlem taksitlendirme varsa, kredi kartın ile peşin satın alıp sonradan taksitlendirebilirsin.
Hesaba bakiye yükler o bakiyeden oyun alırsın Steam genelde böyle çalışır. Banka kartın ile taksitli şekilde yapabilir misin bilmiyorum ama olsa bile komisyon olacaktır kesin.
O da kalktı artık. Ekstre taksitlendirme var ancak faizi yüksek. Değmez yani.Bankanda işlem taksitlendirme varsa, kredi kartın ile satın alıp sonradan taksitlendirebilirsin.
Spartan
Başarılı
Kredi kartı ile alıp daha sonra peşin ödediğin kredi kartı ücretini ayrıca banka ile görüşüp taksitlendirebiliyorsun. Hatta mobile bankacılık üzerinden de yapılıyor bu işlem.Steam'de taksitli oyun almak istiyorum ancak daha önce hiç yapmadım. Aranızda yapanlar var mı veya yapılabiliyor mu? Fikir verirseniz sevinirim.
Taksitli nakit avans çek öyle öde.
Koneko Toujou
Üstün
Steam'de taksitli oyun almak istiyorum ancak daha önce hiç yapmadım. Aranızda yapanlar var mı veya yapılabiliyor mu? Fikir verirseniz sevinirim.
Steam taksit yapmıyor. Önceden harcamayı yaptıkdan sonra banka bölüm yapabiliriz diye mesaj yolluyordu. Uzun zamandır gelmiyor ama.