Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yalnizadamm

Çalışkan
Bilgisayarıma format atmadan önce Steam üzerinden bazı oyunlar indirmiştim ve bu oyunların yedeğini almıştım. Şimdi, format sonrası bu yedeklediğim oyunları tekrar Steam'e tanıtmak istiyorum. İnternette bu konuyla ilgili bazı videolar izledim ancak Steam'in arayüzü güncellendiği için anlatılanlarla uyuşmadı ve pek bir şey anlayamadım.

Yaklaşık 400 GB boyutunda oyun yedeğim var ve tekrar indirmek istemiyorum. Bu konuda bana adım adım yardımcı olabili misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarıma format atmadan önce Steam üzerinden bazı oyunlar indirmiştim ve bu oyunların yedeğini almıştım. Şimdi, format sonrası bu yedeklediğim oyunları tekrar Steam'e tanıtmak istiyorum. İnternette bu konuyla ilgili bazı videolar izledim ancak Steam'in arayüzü güncellendiği için anlatılanlarla uyuşmadı ve pek bir şey anlayamadım.

Yaklaşık 400 GB boyutunda oyun yedeğim var ve tekrar indirmek istemiyorum. Bu konuda bana adım adım yardımcı olabili misiniz?
Oyunlar yedeğinin olduğu diski/klasörü Steam'e tanıtırsanız oyunları otomatik olarak bulup getirecektir.
Depolamanızı tanıtmalısınız. Sol üstten Steam'e tıklayın. açılan sekmeden ayarlara basın. Çıkan ekranda depolama seçeneğini bulup, diskinizi Steam'e tanıtın.

Oyunlar hangi diskte?
Örnek veriyorum D diskine kütüphane açarsanız steamlibrary diye klasör oluşturur içine oyunları klasör klasör yükler. Yeniden format attığınızda D ye Steam kütüphanesi oluştur derseniz bu sefer yeniden kütüphane oluşturmak yerine eski klasörü bulur ve oyunlar gelmiş olur. Oyunlar D:\steamlibrary de ise Steam'in ayarlarından D ye kütüphane aç diyin.

Oyunlar yedeğinin olduğu diski/klasörü Steam'e tanıtırsanız oyunları otomatik olarak bulup getirecektir.

Çözüm