İbrahim Haskoloğlu hakim olmadığı konular üzerinde alakasız platformları suçlayıp gereksiz eylemlere yol açıyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Discord'un yasaklanmasında büyük bir payı vardı.Adam haberci daha önce söylediklerini ciddiye almadılar ayrıca hapis yattı.
Şimdi ise yurt dışında yaşadığı için ona hava hoş. Yasaklansa etkilenmiyor.
Kendisi GRANDRP server'ı için de reklam yapmış birisi. Orada ki kumarı vs anlatmaya gerek yok.
Hiiç sorun değil. Goodbye dpi ile kullanırız.İbrahim haskoğlu diye bilinen bir şahıs yüzünden CS2 ve Steam'e BTK tarafından inceleme başlatılmış. Büyük ihtimalle erişim engeli gelecek gibi görünüyor oyunlardaki lootbox sistemini kumar olarak nitelendirdiği için.
Düşünceleriniz nelerdir?
HDDKullanıyorum
Üstün
Şu Discord panel ve yasa dışı işleri konusunda haskoloğlunu sevmiştim fakat şaşırtmadı. Kendisi ülkemizin zararına işler yapmaya devam ediyor, acaba hiç düşünmedi mi bu lootbox sistemi neden diğer ülkelerde yasak değil?
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Konuyu abarttıklarını düşünüyorum. Bence kesinlikle gelmeyecek. Burası Türkiye, sürekli saçma ve gereksiz olan dava ve incelemeler açılır, ama tüm katil, tecavüzcü, sokakta başımızın belası yankesiciler dışarıda kalır.İbrahim haskoğlu diye bilinen bir şahıs yüzünden CS2 ve Steam'e BTK tarafından inceleme başlatılmış. Büyük ihtimalle erişim engeli gelecek gibi görünüyor oyunlardaki lootbox sistemini kumar olarak nitelendirdiği için.
Düşünceleriniz nelerdir?
Direkt Discord olayını başlatan oydu. Bakın kötü yaptı demiyorum ancak yazım dili yanlış. Hâlâ yanlış. Oyunu vs örnek gösteriyor.
Desene kardeşim Steam'den kasa için anahtar alırken KDV + vergi ödüyor insanlar yani LEGAL. Üstüne açtıkları kasanın parasını eline alamıyorlar Steam üzerinden. Steam'in kendi ekonomisi içinden kullanıyorlar diye.
Steam dışında sitelerden paraya çevirebiliriz evet ancak bu Steam'e göre bile İLLEGAL. Siteleri yasaklasınlar umrumda değil ama burada dümdüz yanlış bir dil ve habercilik var.
Saruman Paşa
Uzman
Eleştiri kanallarına gün doğdu, önce derler ki yasağa karşıyız, sonra derler ki yasak çok mantıklı hiç bitmesin, bu yasaktan 1 sene sonrada derler ki ya bakın zamanında steam bile yasaklanmıştı. Lütfen şu youtubedaki eleştiri kanallarını izlemeyin.
Saruman Paşa
Uzman
Kimlerin olduğunu söylerdim de dalga konusu olurum 10 yaş kitleleri de bunları destekler gerek yok.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-