Selam, ben bilgisayara format attığm için Steam da otomatik olarak silindi. Ondan öncesinde Steam'ı telefondan da sildiğim için maalesef çıkış yaptığı artık giriş yapamıyorum. Hiçbir şekilde, Steam desteğe yazdım ancak 1 gündür bir posta gelmedi durum hakkında. Ne yapacağım?
Detaylar
Kim cevapladı?tugrul
Yetkin
Telefon numaran ve eposta adresin kayıtlıysa direkt şifreni sıfırlayabilirsin. Öncelikle Steam Destek - Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcımı sildim veya kaybettim buradan Steam Guard kaldırma işlemini yapman lazım. Ardından da parolanı sıfırlama işlemini telefon/eposta aracılığıyla aynı şekilde yapabilirsin. Doğrulama için kullandığın kart vs. sorular/bilgiler isteyebilir.
Telefon numaran ve e-posta adresin kayıtlıysa direkt şifreni sıfırlayabilirsin. Öncelikle Steam Destek - Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcımı sildim veya kaybettim buradan Steam Guard kaldırma işlemini yapman lazım. Ardından da parolanı sıfırlama işlemini telefon/eposta aracılığıyla aynı şekilde yapabilirsin. Doğrulama için kullandığın kart vs. sorular/bilgiler isteyebilir.
Hocam beni yine aşağıdaki sayfaya atıyor ve parolayı sıfırla seçeneğini seçince kodu istiyor.
tugrul
Yetkin
mobil doğrulayıcı kaldır seçeneğinden devam edince yine aynı yere mi geliyor? sistemde sorun var demek ki.Hocam beni yine aşağıdaki sayfaya atıyor ve parolayı sıfırla seçeneğini seçince kodu istiyor.
Eki Görüntüle 116244
Mobil doğrulayıcı kaldır seçeneğinden devam edince yine aynı yere mi geliyor? Sistemde sorun var demek ki.
Evet kod istiyor.
tugrul
Yetkin
Bende bu bilgileri istedi. Telefon numaranıza da mı erişim yok? Telefona doğrulama kodu gelecek eğer bunu kast ettiyseniz. SMS olarak kod geldi şimdi bana, girdiğimde Guard kalkmış olacak o yüzden girmiyorum.
Bende bu bilgileri istedi. Telefon numaranıza da mı erişim yok? Telefona doğrulama kodu gelecek eğer bunu kast ettiyseniz. SMS olarak kod geldi şimdi bana, girdiğimde guard kalkmış olacak o yüzden girmiyorum.
Eki Görüntüle 116251
Telefon numarası bağlı değil maalesef.
tugrul
Yetkin
Üstteki ekranı görüyorsanız telefon numarasına erişimim yok gibi seçenek var ona tıklayıp gidemiyor musunuz? O da olmuyorsa güvenlik önlemi almamışsınız hiç demek ki. Yani doğrulayıcı kaldırmamıza gerek yoktur, guard yoktur hesabınızda. Eposta ile parola sıfırlama seçeneği dışında yapabileceğiniz bir şey kalmamış, epostanızı değiştirdiyse bu da olmayacaktır bir ihtimal yine de denemediyseniz deneyin derim. Belki fatura vs. sorar o şekilde alabilirsiniz. Onun dışında umarım destek yardımcı olur tel no vs. yoksa.
Üstteki ekranı görüyorsanız telefon numarasına erişimim yok gibi seçenek var ona tıklayıp gidemiyor musunuz? O da olmuyorsa güvenlik önlemi almamışsınız hiç demek ki. Yani doğrulayıcı kaldırmamıza gerek yoktur, guard yoktur hesabınızda. E-posta ile parola sıfırlama seçeneği dışında yapabileceğiniz bir şey kalmamış, epostanızı değiştirdiyse bu da olmayacaktır bir ihtimal yine de denemediyseniz deneyin derim. Belki fatura vs. sorar o şekilde alabilirsiniz. Onun dışında umarım destek yardımcı olur tel no vs. yoksa.
Tammaıdr teşekkürlerimi iletiyorum size. Sonuç çıktığında haber veririm.
Tuğrul bey yardımlarınız için teşekkür ederim. steam destek iki doğrulamayı kaldırarak yardımcı oldu. Kolay gelsin.Üstteki ekranı görüyorsanız telefon numarasına erişimim yok gibi seçenek var ona tıklayıp gidemiyor musunuz? O da olmuyorsa güvenlik önlemi almamışsınız hiç demek ki. Yani doğrulayıcı kaldırmamıza gerek yoktur, guard yoktur hesabınızda. Eposta ile parola sıfırlama seçeneği dışında yapabileceğiniz bir şey kalmamış, epostanızı değiştirdiyse bu da olmayacaktır bir ihtimal yine de denemediyseniz deneyin derim. Belki fatura vs. sorar o şekilde alabilirsiniz. Onun dışında umarım destek yardımcı olur tel no vs. yoksa.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-