AlbertoTigre

Becerikli
Merhaba herkese dün internette dolanırken "steamtools" isimli bir yazılım gördüm. Olmayan oyunları Steam hesabınıza ekleyip oynatabildiğini iddia ediyor videodaki kişi. Fakat bu ne kadar sağlıklı ve doğru sizce kullanan tecrübe eden biri var mı aranızda?

Ben paralı oyunları bedavaya almak için değil de ben zamanında alamadığım şimdi de Steam'de olmayan oyunlar için düşünüyorum örneğin FIFA 22 gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü oyunu ekleyebiliyorsunuz ben uzun zamandır kullanıyorum tek sıkıntısı DRM korumalı oyunları açmak için bypass dosyaları bulmanız gerekli ve online oyunları oynayamıyorsunuz farklı yöntemler gerekli yine.

Her türlü oyunu ekleyebiliyorsunuz ben uzun zamandır kullanıyorum tek sıkıntısı DRM korumalı oyunları açmak için bypass dosyaları bulmanız gerekli ve online oyunları oynayamıyorsunuz farklı yöntemler gerekli yine.

DRM korumalı oyunlara direk crack uygulamanız lazım steamtools ile hesabımı tehlikeye atacağıma offline oyunları crack online oyunlar içinde online fix gibi siteleri kullanırdım.