Normalde Idle Daddy kullanıyordum, IOS'a geçtim ve App Store'da Idle Daddy yok. SteamX diye bir uygulama var, indirip hesabımı bağladım şu an kart kasıyor. Kullanan var mı daha önceden? Hesabımı bağladığım anda Steam'den yeni cihazdan giriş diye bir mail geldi.
Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Steam giriş bilgilerinizi + 2FA kodlarınızı üçüncü taraf yazılımlara girmek hiçbir zaman güvenli değildir. Hesabınızı çalmaması ve onunla gitmemesi için yazılımcıya güvenmen gerekir.
Ayrıca, eğer kullanmaya karar verdiysen, başka herhangi bir şey için kullandığınız şifreyi de kesinlikle verme.
Ayrıca, eğer kullanmaya karar verdiysen, başka herhangi bir şey için kullandığınız şifreyi de kesinlikle verme.
Hocam ben bir tırstım değiştireyim şifreyi.Steam giriş bilgilerinizi + 2FA kodlarınızı üçüncü taraf yazılımlara girmek hiçbir zaman güvenli değildir. Hesabınızı çalmaması ve onunla gitmemesi için yazılımcıya güvenmen gerekir.
Bu uygulama işe yaramıyor diye kullanmıyordum ben. İos için yok diye biliyorum.
2 tane kart düşürdü hocam.Bu uygulama işe yaramıyor diye kullanmıyordum ben. İos için yok diye biliyorum.
SteamX hiç kullanmadım ama bu mail normal. Bir bot yazılımına giriyorlar hesabınızı o yüzden giriş bilgilerinizi istiyorlar. Zamanında eski hesabıma saat kasmak için benzer bir bot yazılımı kullanıyordum, ondan biliyorum. Biraz riskli bir işlem, dolu bir hesabınız varsa bence kart için değmez.
Cidden bu tarz üçüncü parti uygulamaları neden kullanırlar anlamıyorum. Discord için falan da aynısı geçerli.Steam giriş bilgilerinizi + 2FA kodlarınızı üçüncü taraf yazılımlara girmek hiçbir zaman güvenli değildir. Hesabınızı çalmaması ve onunla gitmemesi için yazılımcıya güvenmen gerekir.