Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Uzun zamandır kulaklık bakıyorum, bu ikisinde karar kıldım. Aklımda bir de ROG pelta var ama istediğim yerde yok. Tanıdık olduğu için aylık nakit olarak taksit yapacağız daha rahat oluyor. Nova 5'in mikrofonu çok daha iyi, Nova 7 ise rezalet. ROG Pelta ise Nova 5 ile aynı seviyede biraz daha iyi sayılabilir belki. Sizce hangisini almalıyım?

Ben Nova 5 almıştım ama aldığıma memnun değilim onca paraya farklı bir kalite beklemiştim. İnsan onca parayı verince bir fark hissetmek istiyor.

Nova 5 kullanıyorum. ROG Fusion 2 300'den geçtim. Geçiş değil çağ atladım gibi bir şey oldu. Bende 2 3 saatlik kullanımda kulaklarımı acıtıyor. Nedenini bilmiyorum.

5 alın. Kablosuzlarda pil ömrü ne kadar uzun o kadar iyi. Başta sorun gibi gözükmese de uzun vadede can sıkıyor. Fark olarak aman aman bi farkları yok, şarj mikrofon gibi konularda da 5 daha iyi. Müzik performansında üst düzey bir şey aranıyorsa zaten direkt gaming kulaklık almamak lazım.

Ek olarak Nova 5'de bir ara kronik eşit ses vermeme sorunu vardı ard arda 3 tane iade etmiştim ama çözmüşlerdir diye düşünüyorum. Alınca sağ ve soldan eşit ses gelip gelmediğini kontrol edin, sorun yoksa hayırlı olsun.

@23783 hocam Nova 5 rahat ancak benim kulaklarımı acıtıyor. 40mm olduğu için olabilir mi? Ya da yükseklik ayarlarında oynamamı yapmam lazım. Fusion 50 mm idi hiç acıtmıyordu.

Ek olarak Nova 5'de bir ara kronik eşit ses vermeme sorunu vardı ard arda 2 tane iade etmiştim ama çözmüşlerdir diye düşünüyorum. Alınca sağ ve soldan eşit ses gelip gelmediğini kontrol edin, sorun yoksa hayırlı olsun.
Onu çözdüler.

@23783 hocam Nova 5 rahat ancak benim kulaklarımı acıtıyor. 40mm olduğu için olabilir mi? Ya da yükseklik ayarlarında oynamamı yapmam lazım. Fusion 50 mm idi hiç acıtmıyordu.

Kafanız büyük ise Nova 5 küçük kalabilir 40Mm'yi büyük kafalılar için önermem. Yükseklik ayarları zaten kafanıza göre hal alıyor ama yapabilirsiniz gene de.

5 alın. Kablosuzlarda pil ömrü ne kadar uzun o kadar iyi. Başta sorun gibi gözükmese de uzun vadede can sıkıyor. Fark olarak aman aman bir farkları yok, şarj mikrofon gibi konularda da 5 daha iyi. Müzik performansında üst düzey bir şey aranıyorsa zaten direkt gaming kulaklık almamak lazım.

Ek olarak Nova 5'te bir ara kronik eşit ses vermeme sorunu vardı art arda 3 tane iade etmiştim ama çözmüşlerdir diye düşünüyorum. Alınca sağ ve soldan eşit ses gelip gelmediğini kontrol edin, sorun yoksa hayırlı olsun.

Soundcore Q10 kullanıyorum mevcut olarak, müzik ses kalitesi zevk aldırmayacak kadar kötü müdür? En azından bassları vs biraz iletmesini istiyorum. Şarj konusu güzel dediğiniz gibi, mikrofon zaten inanılmaz güzel.