@General5306, aynen bana bir touch blue al. Hepsinde sıkıntı yaşıyor birçok insan ufak tefek. Eski gönderilerimde birçok markayı denedim iyi denilen, hiçbiri sağlam denilecek seviyede değil. İlla bir yerlerden eksikleri var.

Kullanan herkes memnun bende MCHOSE Ace 68 modelini kullanıyorum en iyi manyetik klavyelerden biri 2000-3.000 TL arasında. Ben hiç görmedim.

Arkadaşlar selam,

Elimde SteelSeries Apex 3 TKL klavye var. Bu klavyenin ayakları kırık ama işlevini yerine getiriyor. Space tuşunda da ufak bir çatlak var. Garantisi yok, kutu ve fatura var. Arkadaşımda da fgg madlions mad 68 RGB'li versiyon var. Tam emin olmamakla birlikte, Gateron Switch var. Garantisi ürünün var, herhangi bir kusuru yok, USB kablosu dışında. Takas yapmalı mıyım sizce?

Yapılır güzel takas bende de var tavsiye ederim.

Arkadaşlar selam,

Elimde SteelSeries Apex 3 TKL klavye var. Bu klavyenin ayakları kırık ama işlevini yerine getiriyor. Space tuşunda da ufak bir çatlak var. Garantisi yok, kutu ve fatura var. Arkadaşımda da fgg madlions mad 68 RGB'li versiyon var. Tam emin olmamakla birlikte, Gateron Switch var. Garantisi ürünün var, herhangi bir kusuru yok, USB kablosu dışında. Takas yapmalı mıyım sizce?

Mad68 ilerleyen zamanda sorun çıkartıyor diye biliyorum.

Kullanan herkes memnun bende MCHOSE Ace 68 modelini kullanıyorum en iyi manyetik klavyelerden biri 2000-3.000 TL arasında. Ben hiç görmedim.
FGG Madlions MAD 68 havalı duruyor.
Yapılır güzel takas bende de var tavsiye ederim.
Mad68 ilerleyen zamanda sorun çıkartıyor diye biliyorum.
Düşüncem şu yönde: klavyeye alışamazsam direkt satıp başka bir klavye alacağım gibi. Kolay satarım diye düşünüyorum.