Arkadaşlar ağlamak üzereyim ya. Onca para verdim SteelSeries Arctic Nova 5 aldım. Süper çalışıyordu kablosuz kulaklık ama lanet olsun benim bir huyum var güncellemeden edemem. Gittim Firmware güncelledim gg uygulamasından o andan itibaren asla, mümkünatı yok görmüyor kulaklığımı. Ne yapacağım ben? İngilizce olarak araştırdım bayağı herkes şaşırmış saçma öneriler mevcut. Yok mudur şu Firmware'yi kaldırmanın yolu ben güncellemesiz 1.0 en rezil en eski sürümünde taklayım ama yeter ki kulaklığım çalışsın. 
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır dönme ihtimaliniz yok. Steelseries GG'yi tamamen kaldırıp tekrar kurun. Dongle'yi çıkarın uygulama kalksın tamamen. Siteden yenisini indirin sonra.Telefona bağlayıp factory reset dedim ve telefonumdan kalktı cihaz. Bilgisayara Dongle ile bağlanmaya çalıştım yine aynı sorun devam ediyor. Firmware kaldırma 1.0 sürümüne dönme şansım yok mu?![]()
Dongle'yi çıkartıp tekrar takar mısın kulaklık açıkken.Arkadaşlar ağlamak üzereyim ya. Onca para verdim SteelSeries Arctic Nova 5 aldım. Süper çalışıyordu kablosuz kulaklık ama lanet olsun benim bir huyum var güncellemeden edemem. Gittim Firmware güncelledim gg uygulamasından o andan itibaren asla, mümkünatı yok görmüyor kulaklığımı. Ne yapacağım ben? İngilizce olarak araştırdım bayağı herkes şaşırmış saçma öneriler mevcut. Yok mudur şu Firmware'yi kaldırmanın yolu ben güncellemesiz 1.0 en rezil en eski sürümünde taklayım ama yeter ki kulaklığım çalışsın.![]()
Var ama çok uğraştırıcak ya. Birde yazılımsal bence bu sorun. O lanet firmwareyi yüklediğim için oldu. Onu kaldırabilsem düzelir mi acaba? Garanti çok uğraştırıcak beni. Yenisi gelse bile benim pcde o firmware var diye yine bağlanamamazlık yapar mı?
Denedim ama işe yaramadı. O yazılım firmware mahvetti kulaklığımı. Yemin ederim oturup ağlayacam ya. Ya koskoca şirket nasıl olurda güncelleme yüzünden kulaklığı çalışamaz hale getirir? Utanmadan kırmızı renkle güncelleyin diye uyarı veriyordu birde. Çöp oldu 6000 liram. Birdaha Steelseries alırsam ne olayım. Bunların yazılımana da lanet lanet olsun çok üzgünüm.Dongle'yi çıkartıp tekrar takar mısın kulaklık açıkken
Var ama çok uğraştıracak ya. Bir de yazılımsal bence bu sorun. O lanet Firmware'yi yüklediğim için oldu. Onu kaldırabilsem düzelir mi acaba? Garanti çok uğraştıracak beni. Yenisi gelse bile benim PC'de o Firmware var diye yine bağlanamamazlık yapar mı?
Denedim ama işe yaramadı. O yazılım Firmware mahvetti kulaklığımı. Yemin ederim oturup ağlayacağım ya. Ya koskoca şirket nasıl olurda güncelleme yüzünden kulaklığı çalışamaz hale getirir? Utanmadan kırmızı renkle güncelleyin diye uyarı veriyordu bir de. Çöp oldu 6000 liram. Birdaha SteelSeries alırsam ne olayım. Bunların yazılımana da lanet lanet olsun çok üzgünüm.
Gömmeye gerek yok Razer'dan daha iyi driverlara sahip olduğu her zaman bilinir. Arctis 9 kullanıyorum 9000 liram çöp olmadı hiçbir zaman. Telefonuna Arctis uygulamasını indirip telefonuna bağlar mısın sonra resetle. Dongle ile değil Bluetooth ile bağla.
Telefona bağlayıp factory reset dedim ve telefonumdan kalktı cihaz. Bilgisayara Dongle ile bağlanmaya çalıştım yine aynı sorun devam ediyor. Firmware kaldırma 1.0 sürümüne dönme şansım yok mu?Gömmeye gerek yok Razer'dan daha iyi driverlara sahip olduğu her zaman bilinir. Arctis 9 kullanıyorum 9000 liram çöp olmadı hiçbir zaman. Telefonuna Arctis uygulamasını indirip telefonuna bağlar mısın sonra resetle. Dongle ile değil Bluetooth ile bağla.
Hayır dönme ihtimaliniz yok. Steelseries GG'yi tamamen kaldırıp tekrar kurun. Dongle'yi çıkarın uygulama kalksın tamamen. Siteden yenisini indirin sonra.Telefona bağlayıp factory reset dedim ve telefonumdan kalktı cihaz. Bilgisayara Dongle ile bağlanmaya çalıştım yine aynı sorun devam ediyor. Firmware kaldırma 1.0 sürümüne dönme şansım yok mu?![]()
Abi aşırı teşekkür ederim sonsuz teşekkür ederim beni büyük bir yükten kurtardın. Normalde çoktan uyuyacaktım stresten uyayamadım ama sizin sayenizde sorun çözüldü ve stresim de kayboldu. Aşırı aşırı teşekkür ederim.Hayır dönme ihtimaliniz yok. Steelseries GG'yi tamamen kaldırıp tekrar kurun. Dongle'yi çıkarın uygulama kalksın tamamen. Siteden yenisini indirin sonra.
Hocam benim mikrofonun sesi gelmiyor ne yapacağım?
SteelSeries GG üzerinden sonar kısmına girip microfon sekmesinden Arctis 5'i seçin.