SteelSeries Arctis 7+ aynı anda PS5 ve PC'ye bağlamak mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Becker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
  • Etiketler Etiketler
    steelseries

Becker 2

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bu kulaklığı hem PS5'e hem de PC'ye aynı anda bağlayabilmemin bir yolu var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jack to jack kablosuyla PC'ye kulaklığı jackla bağlayıp, USB Dongle ile de PS5'e bağlanabiliyor olması lazım.

Jack to jack kablosuyla PC'ye kulaklığı jackla bağlayıp, USB Dongle ile de PS5'e bağlanabiliyor olması lazım.
jack to usb c var onu takınca dongle devre dışı kalıyor jack to jack taktığımda aynısı olur mu acaba

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bu kulaklığı hem PS5'e hem de PC'ye aynı anda bağlayabilmemin bir yolu var mıdır acaba?
Ben de bu amaca yönelik bir kulaklık arıyorum. Arctis 7 ile aynı anda bağlayabildiniz mi?

Denemedim açıkçası PS5 i hoparlör ile kullanıyorum.
Konuya bakanlara cevap olsun.

Normalde kulaklığın kendi dongle ile ps5e bağlayıp bluetooth üzerinden pcye bağlanıp discord kullanmak istedim. Oldu fakat bluetooth ile mikrofon calıstırıldığı anda handsfree moduna geçtiği için ses kalitesi inanılmaz düşüyordu. Dongle ı pcde kullandım ps5 için ise mikrofon ihtiyacım olmadıgından ugreen in ps5te de calisan 5.3 bluetooth dongleını alıp kulaklığı onun üzerinden bağladım. Ses kalitesinde herhangi bir düşme ve hissedilir bir gecikme de yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…