Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Telefonunda denediğinde ne durumda ses geliyor mu?
Telefondan bağlanmayı hiç denemedim PC için almıştım.
Sorun çözüldü PC de ki bağlantı yeri oynamış eşya taşırken orayı düzelttim halloldu.
LA Knight
Üstün
Bluetooth ile mi bağlıyordun yoksa kendi Type-C adaptörüyle mi? Type C ile bağlıyorduysan onun bir de Type-C to USB kablosu var. Ona takarak deneyebilir misin.
Eğer düzelmezse kablo ile bağlayıp güncelleme var mı bakar mısın? Eğer yoksa telefonuna indirip, kulaklığı telefonuna bağla ordan bak bir de.
Eğer düzelmezse kablo ile bağlayıp güncelleme var mı bakar mısın? Eğer yoksa telefonuna indirip, kulaklığı telefonuna bağla ordan bak bir de.
REAPER
Uzman
Bluetooth ile mi bağlıyordun yoksa kendi Type-C adaptörüyle mi? Type-C ile bağlıyorduysan onun bir de Type-C to USB kablosu var. Ona takarak deneyebilir misin?
Wi-Fi ile bağlanıyordum dediğin gibi yaptım kablosu ile denedim yine bağlanmadı ses gelmedi.
LA Knight
Üstün
Telefonunda denediğinde ne durumda ses geliyor mu?Wi-Fi ile bağlanıyordum dediğin gibi yaptım kablosu ile denedim yine bağlanmadı ses gelmedi.
REAPER
Uzman
Telefonunda denediğinde ne durumda ses geliyor mu?
Telefondan bağlanmayı hiç denemedim PC için almıştım.
Sorun çözüldü PC de ki bağlantı yeri oynamış eşya taşırken orayı düzelttim halloldu.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-