Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Avici

Çalışkan
Merhabalar. SteelSeries Arctis 7+ kulaklığa sahibim. Bu kulaklığın dongle'ı bozuldu ve çalışmıyor. Yeni dongle nasıl elde ederim? SteelSeries sayfasında var ama Türkiye'ye gönderim yok. Ama Kanada ve Amerikada satışı mevcut. Nasıl elde ederim? Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ürünün E-faturasını ve garanti belgesini de gösterek Despec'e mail at. Ürünün hala garanti kapsamındaysa ücret almadan yenisini yollayabilirler.
Onlar yardımcı olmazsa SteelSeries globale mail at, illa ki biri yardımcı olur.
Merhabalar. SteelSeries Arctis 7+ kulaklığa sahibim. Bu kulaklığın dongle'ı bozuldu ve çalışmıyor. Yeni dongle nasıl elde ederim? SteelSeries sayfasında var ama Türkiye'ye gönderim yok. Ama Kanada ve Amerikada satışı mevcut. Nasıl elde ederim? Yardımcı olabilecek var mı?
Despec bilgisayar ile iletişime geçip ucret karsiligi yenisini verirler diye dusunuyorum.

Ürünün E-faturasını ve garanti belgesini de gösterek Despec'e mail at. Ürünün hala garanti kapsamındaysa ücret almadan yenisini yollayabilirler.

Çözüm
Orası teknik servis. Her türlü şey olabilir orada. SteelSeries resmi servisi diye biliyorum Türkiye'nin.
Eyvallah hocam. Bi sorayım.

SS Türkiye'ye RMA sağlamıyor. Boşuna uğraşır.
Dongle ben bozdum zaten ücretini ödeyip yollasalar yine yeterli. Üzerinde hasar izleri var

Eyvallah hocam. Bi sorayım.

Dongle ben bozdum zaten ücretini ödeyip yollasalar yine yeterli. Üzerinde hasar izleri var
Usb Dongle'ı sen bozamazsın, ömrünü doldurmuş işte. Ürünün garanti kapsamındaysa Despec'e ilet durumu, hiçbir ücret ödemeyeceğini özellikle vurgula. Ücret talebinde bulunurlarsa Tüketici Hakem Heyetine başvur. Ürünün garantisi bittiyse mecbur parayla almak zorundasın ama.
SS Türkiye'ye RMA sağlamıyor. Boşuna uğraşır.

Denemekten zarar gelmez.