anaf

Başarılı
Yer
Sakarya
Selam. Bende SteelSeries Arctis Nova 1 modeli bulunmakta. Bu kulaklık kablolu kullanılıyorda ben bunu nasıl kablosuz yapabilirim? Bundaki kablo olayı çok iyi jak kablosu kulaklıktan takıp çıkarılabiliyor. Yani kulaklığa bağlı kabloyu istediğimiz gibi takıp çıkarabiliyıruz jak kısmı boşta kalabiliyor. O jak kısmına uygun mesela Bluetooth yapma aparatı olsa taksam bilgisayar ile bağdaştırsam falan olabilir mi?

Bluetooth modülü koyacaksın anakartı ile uyumlu bir şekilde, batarya bulman gerek ayrıca bir de şarj girişi açma kapama tuşu. Böyle yaparsan kullanabilirsin.

Bluetooth modülü koyacaksın anakartı ile uyumlu bir şekilde, batarya bulman gerek ayrıca bir de şarj girişi açma kapama tuşu. Böyle yaparsan kullanabilirsin.

Ben içini açmak bir şey yapıştırmak vs. yapmak istemiyorum orijinalliği bozulmasın. İstediğim şey bir Bluetooth modülü gibi bir şey jak girişli olsun falan.

Aynen böyle şeyler gördüm fakat çalışır mı bilemiyorum. Kararsızımda, eğer taktığımda bunu bilgisayarda olan Bluetooth cihazımla bağdaşıyorsa alabilirim.
Bunu taktıktan sonra gücü alacak yer yok ki. Batarya lazım her türlü güç için. Yani yine içini açmak zorunda kalacaksınız. Bilgisayardaki Bluetooth'a bağlanır cihaz.