Selam. Bende SteelSeries Arctis Nova 1 modeli bulunmakta. Bu kulaklık kablolu kullanılıyorda ben bunu nasıl kablosuz yapabilirim? Bundaki kablo olayı çok iyi jak kablosu kulaklıktan takıp çıkarılabiliyor. Yani kulaklığa bağlı kabloyu istediğimiz gibi takıp çıkarabiliyıruz jak kısmı boşta kalabiliyor. O jak kısmına uygun mesela Bluetooth yapma aparatı olsa taksam bilgisayar ile bağdaştırsam falan olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Ethereal Librium
Başarılı
Bluetooth modülü koyacaksın anakartı ile uyumlu bir şekilde, batarya bulman gerek ayrıca bir de şarj girişi açma kapama tuşu. Böyle yaparsan kullanabilirsin.
Ve tüm bunlara yapılacak masraf ile onu satıp yenisini almak daha karlı olacaktır.
Bluetooth modülü koyacaksın anakartı ile uyumlu bir şekilde, batarya bulman gerek ayrıca bir de şarj girişi açma kapama tuşu. Böyle yaparsan kullanabilirsin.
Ben içini açmak bir şey yapıştırmak vs. yapmak istemiyorum orijinalliği bozulmasın. İstediğim şey bir Bluetooth modülü gibi bir şey jak girişli olsun falan.
İmkanı yok. Dışarıda kablolar olacak kötü gözükür.Ben içini açmak bir şey yapıştırmak vs. yapmak istemiyorum orijinalliği bozulmasın. İstediğim şey bir Bluetooth modülü gibi bir şey jak girişli olsun falan.
İmkanı yok. Dışarıda kablolar olacak kötü gözükür.
Kablolar değil böyle küçük aparat olsa taksam kullansam mesela.
Stormweaver
Uzman
Aynı kulaklığı kullanıyorum şimdi bir sordum chat gpt'ye bana bunu gönderdi.Kablolar değil böyle küçük aparat olsa taksam kullansam mesela.
bu olabilir mi?
Aynen böyle şeyler gördüm fakat çalışır mı bilemiyorum. Kararsızımda, eğer taktığımda bunu bilgisayarda olan Bluetooth cihazımla bağdaşıyorsa alabilirim.Aynı kulaklığı kullanıyorum şimdi bir sordum chat gpt'ye bana bunu gönderdi.
bu olabilir mi?
Luna1057
Yetkin
Bunu taktıktan sonra gücü alacak yer yok ki. Batarya lazım her türlü güç için. Yani yine içini açmak zorunda kalacaksınız. Bilgisayardaki Bluetooth'a bağlanır cihaz.Aynen böyle şeyler gördüm fakat çalışır mı bilemiyorum. Kararsızımda, eğer taktığımda bunu bilgisayarda olan Bluetooth cihazımla bağdaşıyorsa alabilirim.
Kulaklık jakı çıkışı Bluetooth modülü için dengeli ve gerekli enerjiyi sağlayamaz. Tabii ekstra batarya takmayacaksanız, çok zahmetli iş.