Çözüldü SteelSeries Arctis Nova 1'den ses alamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Luna1057

Yetkin
Arkadaşlar ilk aldığımda da böyleydi. O zaman bir şekilde yapmıştım ses ayarlarını kurcalayarak fakat tekrar aynı şeyleri denediğimde olmuyor. Tam hatırlamıyorum zaten çünkü bilgisayarı 7 aydır kullanmadım. Ses araçları bunlar. Steam olanları, Realtek(R) Audio, ve monitörün ses girişini devre dışı bırakıp tek tek denedim olmadı. Kasanın hem ön hem arka girişinde denedim, Önceki kullandığımda bazen kırmızı kablo girişine yeşil kabloyu, yeşil kablo girişine kırmızı kabloyu takınca düzeliyordu saçma bir şekilde. Anakartım B450M A PRO MAX.

Nereye bagli kulaklık? PC'ye bagliysa SS ggyi AC oradan ana cihazlardan Nova 1I seç oradaki her yerden olmuyorsa girdiğin ses yerinden gaming ve chati varsayılan yap PC'yi her actiginda SS gg acik olsun dalıha yoksa ya kabloda sorun var tam oturmadı ya da üründe.

Taktigin renklrr aynı olsun yoksa olmaz.

Bilgisayara bağlı şuan. SS GG zaten sürekli açık. Renkler aynı. Game ve chat kısmına tıkladığımda 4 tane ses aygıtı gözüküyor. En baştaki monitörün. Hala ses yok. Kulaklıkta sorun olacağını pek düşünmedim çünkü tozlanmaması için bir kutunun içine koyup poşetle sarmıştım. Kendi içinden çıkan Jak çoklayıcısını kullanıyorum.

Yaptım fakat yine ses gelmiyor. Uygulamada ses alıyor gözüküyor ama kulaklıkta yok.
Tek çare kulaklığın kabloları, hocam. İyice bir oturtur musun, yoksa benim önereceklerim bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tek çare kulaklığın kabloları, hocam. İyice bir oturtur musun, yoksa benim önereceklerim bu.
Olmadı. Teşekkürler yine de yardımın için.

Sorunu çözdüm. Kablonun her yerini tek tek elledim temassızlık var mış. kulaklığa takılan kablonun tam bükülen yer. Önceki denememde olmamıştı. Kabloyu 5 sefer çıkar tak yapmama rağmen hemde. En sonunda sağ sola döndürerek yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…