Alex Mason

Yetkin
SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless eşleşme modundayken açma tuşunun üstündeki ışık beyaz yanıp sönüyor. Kırmızı işaretlenen yerlerin arasındaki kısım, bahsettiğim ışık:

IMG_0680.webp

Soruma gelelim:

SteelSeries Arctis Nova 5 kulaklığım eşleşme modundayken ışığı beyaz yanıp sönüyor. Bir süre sonra bilgisayara bağlanmadığında otomatik olarak kulaklık kendisi kapanıyor mu, bilginiz var mı?

Yoksa benim illa açma-kapama düğmesinden manuel olarak mı kapatmam gerekiyor kulaklığı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir cihaz veya bilgisayara bağlı değilken beyaz ışık yanıp sönüyor ya ondan bahsediyorum.

Şöyle diyeyim PC'yi kapatınca bir süre kendi ışığı yanıyor daha sonra kendi kendine kapanıyor. PC'yi açınca otomatik açılmıyor kendim açmam gerekiyor. Açıkken herhangi bir işlem yapmasan bile kendi kendine kapanmıyor kendin kapatman gerekli.

“Açıkken herhangi bir işlem yapmasan bile kendi kendine kapanmıyor kendin kapatman gerekli.”

Burada detay vermediğiniz için anlayamadım. Şimdi bilgisayar açık durumdayken ve kulaklıkta wireless olarak açık durumdayken. Kendi kendine kapanmaz demek istediniz.

Ama bilgisayar kapalı ve prizin düğmesinden de kapalı. Kulaklık açık kaldı bu durumda kendi kendine kapanıyor değil mi?

Doğru anlamışım değil mi?
@Yasin Alemdağ

Burada detay vermediğiniz için anlayamadım. Şimdi bilgisayar açık durumdayken ve kulaklıkta Wireless olarak açık durumdayken. Kendi kendine kapanmaz demek istediniz.

Evet.

Ama bilgisayar kapalı ve prizin düğmesinden de kapalı. Kulaklık açık kaldı bu durumda kendi kendine kapanıyor değil mi?

Bilgisayarı kapattığın gibi kapanmıyor. Bir süre sonra kapanıyor.