Merhaba, yeni bir oyuncu kulaklığı arayışındayım. Başta SteelSeries almaya kararlıydım biraz araştırdım ve Nova 5 bana daha iyi olur diye düşündüm. Fakat ROG Pelta'nın daha iyi olduğunu söyleyenler olduğunu gördüm. Ses kalitesi olarak müzikte, oyunda hangisi daha iyidir? Nova 5 sipariş vermiştim ama kararımı değiştirirsem iptal edeceğim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Merhaba, yeni bir oyuncu kulaklığı arayışındayım. Başta SteelSeries almaya kararlıydım biraz araştırdım ve Nova 5 bana daha iyi olur diye düşündüm. Fakat ROG Pelta'nın daha iyi olduğunu söyleyenler olduğunu gördüm. Ses kalitesi olarak müzikte, oyunda hangisi daha iyidir? Nova 5 sipariş vermiştim ama kararımı değiştirirsem iptal edeceğim.
Pelta daha iyi genel olarak.
Pelta daha iyi ama açık ara bir fark yok.Merhaba, yeni bir oyuncu kulaklığı arayışındayım. Başta SteelSeries almaya kararlıydım biraz araştırdım ve Nova 5 bana daha iyi olur diye düşündüm. Fakat ROG Pelta'nın daha iyi olduğunu söyleyenler olduğunu gördüm. Ses kalitesi olarak müzikte, oyunda hangisi daha iyidir? Nova 5 sipariş vermiştim ama kararımı değiştirirsem iptal edeceğim.
Ethem Efe
Üstün
Geldi hocam aldım fakat beyaz rengi yok galiba.
beta2828
Çalışkan
Bende alacağım lakin stoklari yok maalesef. En son Game garajda vardi orada da stok bitti
İtopya'da var hocam.Bende alacağım lakin stoklari yok maalesef. En son Game garajda vardi orada da stok bitti