Sorum başlıkta ki gibidir.
  • Arctis Nova 5 - 6.500 TL.
  • ASUS ROG Pelta - 7.000 TL.

Nova 5 kullandım zamanında, beğenmiştim hocam; fakat şimdi daha yeni Nova Pro Wireless beyaz rengini satın aldım, efsane bir kulaklık.

Önerirsem net Nova 5 derim, mikrofon kalitesi vs. kendine göre bir sürü ayar yapabiliyorsun; aslında hiç uğraşmana gerek bile kalmıyor, hazır EQ ayarları var zaten, on numara.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginç, Recep Baltaş'ın inceleme videolarını karşılaştırdığım zaman kendisinin Pelta'ya sanki daha bir "eh" der gibiydi.
1773697739317.webp

Nova 5 kullandım zamanında, beğenmiştim hocam; fakat şimdi daha yeni Nova Pro Wireless beyaz rengini satın aldım, efsane bir kulaklık.

Önerirsem net Nova 5 derim, mikrofon kalitesi vs. kendine göre bir sürü ayar yapabiliyorsun; aslında hiç uğraşmana gerek bile kalmıyor, hazır EQ ayarları var zaten, on numara.
Ses hissiyatı premium bir his yaşatıyor mu? Bas, tiz, vokal vb.

İlginç, Recep Baltaş'ın inceleme videolarını karşılaştırdığım zaman kendisinin Pelta'ya sanki daha bir "eh" der gibiydi.
ROG Pelta, tartışmasız daha iyi.

Ses hissiyatı premium bir his yaşatıyor mu bas tiz vokal vb.

Pelta müzik konusunda daha memnun edecektir. Nova biraz daha oyun odaklı ama Pelta hibrit bir kulaklık. Ped konusunda kesinlikle daha rahat bir kulaklık Pelta zaten.

ROG Pelta, tartışmasız daha iyi.

Petla müzik konusunda daha memnun edecektir. Nova biraz daha oyun odaklı ama pelta hybrid bir kulaklık. Ped konusunda kesinlikle daha rahat bir kulaklık pelta zaten.

Hikayeli veya rekabetçi oyunlar için öneri Nova mı oluyor yani? Çok müzik dinlemiyorum şahsen.