Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
Tartışmasız ROG Pelta.
UnkownTecho
Uzman
Sorum başlıkta ki gibidir.
- Arctis Nova 5 - 6.500 TL.
- ASUS ROG Pelta - 7.000 TL.
Nova 5 kullandım zamanında, beğenmiştim hocam; fakat şimdi daha yeni Nova Pro Wireless beyaz rengini satın aldım, efsane bir kulaklık.
Önerirsem net Nova 5 derim, mikrofon kalitesi vs. kendine göre bir sürü ayar yapabiliyorsun; aslında hiç uğraşmana gerek bile kalmıyor, hazır EQ ayarları var zaten, on numara.
Son düzenleyen: Moderatör:
İlginç, Recep Baltaş'ın inceleme videolarını karşılaştırdığım zaman kendisinin Pelta'ya sanki daha bir "eh" der gibiydi.
Ethem Efe
Üstün
İlginç, Recep Baltaş'ın inceleme videolarını karşılaştırdığım zaman kendisinin Pelta'ya sanki daha bir "eh" der gibiydi.
Ses hissiyatı premium bir his yaşatıyor mu? Bas, tiz, vokal vb.Nova 5 kullandım zamanında, beğenmiştim hocam; fakat şimdi daha yeni Nova Pro Wireless beyaz rengini satın aldım, efsane bir kulaklık.
Önerirsem net Nova 5 derim, mikrofon kalitesi vs. kendine göre bir sürü ayar yapabiliyorsun; aslında hiç uğraşmana gerek bile kalmıyor, hazır EQ ayarları var zaten, on numara.
Ethem Efe
Üstün
ROG Pelta, tartışmasız daha iyi.İlginç, Recep Baltaş'ın inceleme videolarını karşılaştırdığım zaman kendisinin Pelta'ya sanki daha bir "eh" der gibiydi.
Ses hissiyatı premium bir his yaşatıyor mu bas tiz vokal vb.
Pelta müzik konusunda daha memnun edecektir. Nova biraz daha oyun odaklı ama Pelta hibrit bir kulaklık. Ped konusunda kesinlikle daha rahat bir kulaklık Pelta zaten.
Ya ben de Pelta almak istiyordum da işte kafama takıldı. Normalde 3 bin TL bütçe ayırmıştım, Fifine önerdiler. Dedim buna 3 bin TL verirken 6-7 bin TL yapayım, daha iyi bir şey alayım.
Ethem Efe
Üstün
Ya bende pelta almak istiyordum da işte kafama takıldı normalde 3K bütçe ayırmıştım Fifine önerdiler dedim buna 3K verirken 6 7 yapayım daha iyi bir şey alayım.
Pelta en iyisi bu bütçelerde.
ROG Pelta, tartışmasız daha iyi.
Petla müzik konusunda daha memnun edecektir. Nova biraz daha oyun odaklı ama pelta hybrid bir kulaklık. Ped konusunda kesinlikle daha rahat bir kulaklık pelta zaten.
Hikayeli veya rekabetçi oyunlar için öneri Nova mı oluyor yani? Çok müzik dinlemiyorum şahsen.