Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Ses seviyesi düşük falan değil, bağlantı problemi yok. Dongle tamamen şans işi aynı problemler herhangi bir kulaklıkta çıkabilir. Çok fazla düşünüyorsunuz.
Düşünüyorum çünkü 3 hafta önce IEM cihaz aldım, driver problemi vardı Wraith iade etmedi, üstüne hijyen ayıbı ettiler anca iade alabildim yani paçayı zor kurtardım. Bu yüzden tekrar dilim yansın istemiyorumSes seviyesi düşük falan değil, bağlantı problemi yok. Dongle tamamen şans işi aynı problemler herhangi bir kulaklıkta çıkabilir. Çok fazla düşünüyorsunuz.
KENSH1N
Gelişen
Ben de EPZ G20 aldım iem cs2 atarım arada. Farklılık olsun diye iem aldım şimdi iade talep oluşturdum muhtemelen tekrar teknik servis bakacak edecek falan. Şimdi geri yollayacaklar nasıl iade edeceğim THH ile mi yoksa THH'yi ekleyerek mi? Bu Peltayı alacağım gibi duruyor. C3S arasında kaldım.Düşünüyorum çünkü 3 hafta önce IEM cihaz aldım, driver problemi vardı Wraith iade etmedi, üstüne hijyen ayıbı ettiler anca iade alabildim yani paçayı zor kurtardım. Bu yüzden tekrar dilim yansın istemiyorum
Ben de epz G20 aldım IEM CS2 atarım arada. Farklılık olsun diye IEM aldım şimdi iade talep oluşturdum muhtemelen tekrar teknik servis bakacak edecek falan. Şimdi geri yollayacaklar nasıl iade edeceğim THH ile mi yoksa THH'yi ekleyerek mi? Bu peltayı alacağım gibi duruyor. C3s arasında kaldım.
Ben Razer bs V3 aldım ona da bir bakın iyi ürün. Wraith'den aldiysaniz kutu acilsa bile almıyor maalesef. Keşke Amazon'dan falan alsaydınız.
1. si zaten bluetooth ile bağlanmayacaksınız, 2. dongle bozuk değil bu her kulaklıkta olabilir şans işi, 3. dışarı ses veriyor diyorda pedler kumaş
Hocam 2 ay oldu1. si zaten bluetooth ile bağlanmayacaksınız, 2. dongle bozuk değil bu her kulaklıkta olabilir şans işi, 3. dışarı ses veriyor diyorda pedler kumaşrog delta modeli de dışarıya ses veriyordu kumaş pedlerde olağan bir şey bu, 4. hafif değil demiş o yorumu atan yani afedersinde kolları harbiden kürdandan mı? sormak istiyorum, 5. mikrafonun dışarıdaki sesleri almasını nasıl engelleyeceğini bir konu açarak anlattım ayarı açtığınızda sıfır ses alıyor dışarıdan.
KENSH1N
Gelişen
O zamanki araştırmalarımda en uygun ve bana cazip gelen EPZ G20 idi. Amazon'da falan bulamadım. Wraith ile sorun yaşarsam tüketici hakem heyetine falan başvuracağımı söyledim kendilerine. Bakalım ne olacak.Ben Razer bs V3 aldım ona da bir bakın iyi ürün. Wraith'den aldiysaniz kutu acilsa bile almıyor maalesef. Keşke Amazon'dan falan alsaydınız.