Detaylar
Kim cevapladı?Wyclaew
Gelişen
SteelSeries yazılımı üzerinden kulaklığın güncellemesi olup olmadığını kontrol ettiniz mi?
Evet evet daha dün kurdum zaten direkt güncelleme vardı hem dongle hem kulaklık için yaptım ikisini de.
Semmellow
Çalışkan
Yazılım üzerinden ses ayarlarını yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız netten araştırıp yapmanızı öneririm sese baya etki ediyor ve belki sizin sıkıntınızı giderir.Evet evet daha dün kurdum zaten direkt güncelleme vardı hem dongle hem kulaklık için yaptım ikisini de.
Wyclaew
Gelişen
Yazılım üzerinden ses ayarlarını yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız netten araştırıp yapmanızı öneririm sese bayağı etki ediyor ve belki sizin sıkıntınızı giderir.
Ses vs ayarlarını yaptım evet hatta farklı eko profilleri denedim ama olmamıştı şu an telefonumdan denedim sorun yok sorunu tabletimden alıyorum sadece onu fark ettim tablet Samsung Galaxy tabs9.
Semmellow
Çalışkan
Sorun sadece tablette kullanım sağladığınızda yaşanıyorsa bence kulaklıkta bir problem olduğunu düşünmüyorum.Ses vs ayarlarını yaptım evet hatta farklı eko profilleri denedim ama olmamıştı şu an telefonumdan denedim sorun yok sorunu tabletimden alıyorum sadece onu fark ettim tablet Samsung Galaxy tabs9.
Wyclaew
Gelişen
Sorun sadece tablette kullanım sağladığınızda yaşanıyorsa bence kulaklıkta bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Evet iyi oldu aslında bir yandan
Semmellow
Çalışkan
Rica ederim ne demek, hayırlı akşamlar dilerimEvet iyi oldu aslında bir yandaniade falan ugraşmayacağım, teşekkürler size de vakit ayırdığınız için iyi geceler.