Detaylar
Kim cevapladı?Başlıktaki 3 ürün arasında kaldım. Genel kullanım amacım oyun oynamak onun dışında arada müzik dinler ve film izlerim. Sizce hangisini almalıyım?
Pelta.
Sebebini söyler misiniz örn. ses kalitesi mi mikrofon kalitesi mi?
Sebebini söyler misiniz örneğin. Ses kalitesi mi mikrofon kalitesi mi?
Ses, mikrofon olaarak üzmez. Nova 7'den daha iyi. HS80'i denemediğim için bir şey diyemiyorum müzik konusunda bassları vurucu ve doygun rekabetci oyun oynarken de boğuk değil net ses alıyorsunuz yapısı da kaliteli.
Shock Blast
Uzman
Peltayi bilmiyorum fakat hs80 ve nova 7 arasından nova 7 alırdım.Başlıktaki 3 ürün arasında kaldım. Genel kullanım amacım oyun oynamak onun dışında arada müzik dinler ve film izlerim. Sizce hangisini almalıyım?
Ses, mikrofon olaarak üzmez. Nova 7'den daha iyi. HS80'i denemediğim için bir şey diyemiyorum müzik konusunda bassları vurucu ve doygun rekabetci oyun oynarken de boğuk değil net ses alıyorsunuz yapısı da kaliteli.
Peltayi bilmiyorum fakat HS80 ve Nova 7 arasından Nova 7 alırdım.
Bunlardan ayrı bu fiyat bandında farklı bir kulaklık öneriniz varsa onlara da açığım.
Nova 7nin mikrofon berbat, hs80in yurt dısında kırılma sorunu olduğu belirtiliyor.Bunlardan ayrı bu fiyat bandında farklı bir kulaklık öneriniz varsa onlara da açığım.
Ssoulstealler59
Uzman
ROG pelta almak en iyisi olacaktır.