Elektronik SteelSeries Arctis Nova Pro kablosuz beyaz kulaklık 9.999 TL

Cloud III Wireless var hocam bende
3.4, 3.5 bandına satarsınız. Temizleyip fotoğraflayın detaylı en geç 3 hafta içinde satılacağını düşünüyorum.

3.4, 3.5 bandına satarsınız. Temizleyip fotoğraflayın detaylı en geç 3 hafta içinde satılacağını düşünüyorum.
İşte mantıken o kulaklığı satarsam eğer dediğiniz fiyat bandına 6.500 TL'ye geliyor Nova Pro iyi değil mi sizce?

İşte mantıken o kulaklığı satarsam eğer dediğiniz fiyat bandına 6.500 TL'ye geliyor Nova Pro iyi değil mi sizce?
Gayet güzel bir seçim fakat bu fiyatta çok duracağını sanmıyorum.

Geçen hafta perşembe almıştım pazartesi günü bana ulaştı. Trendyol çok güzel kargolamış kulaklığın kutusunu ayrı sağlam bir kutuya koymuşlar. Kulaklık zaten mükemmel tertemiz geldi peşin fiyatına 3 taksit fırsatıda var arayanlar kaçırmasın. PS versiyonu olmasıda önemli değil tek farkı kutusunun mavi olması.

Aldım hocam çok teşekkür ederim hemfikir verdiğiniz hem de etiketlediğiniz için.

Kulaklık geldiğinde bataryaların çalışıp çalışmadığını ve şarj olup olmadıklarını kontrol edin hocam. Bazıları bataryalarda sorun yaşadığını söylüyordu. Ben sorun yaşamadım ama kontrollü davranmakta fayda var.

Son düzenleme:
ATH-M50XBT2 varken bu kulaklığın tercih edilme nedeni tam olarak nedir? Çift pil dışında ne gibi bir artısı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…