PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar şu anda ASUS ROG Delta 2 kullanıyorum kulaklığı değiştirmek istiyorum daha basslı bir şey almak istiyorum. Sizce SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alınır mı? Daha iyisi var mıdır?

Merhaba arkadaşlar şu anda ASUS ROG Delta 2 kullanıyorum kulaklığı değiştirmek istiyorum daha basslı bir şey almak istiyorum. Sizce SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alınır mı? Daha iyisi var mıdır?
Nova pro wireless kullanıyorum. Çok ahım şahım bir ses performansı yok. Beni tatmin etmedi. Audeze maxwell'e geçiş yapacam. Veya biraz daha bekleyip Maxwell 2 çıkarsa ona geçecem.

Nova pro wireless kullanıyorum. Çok ahım şahım bir ses performansı yok. Beni tatmin etmedi. Audeze maxwell'e geçiş yapacam. Veya biraz daha bekleyip Maxwell 2 çıkarsa ona geçecem.
Peki hocalarım ve tüm sosyaldeki diğer arkadaşlar @BerkayZ87 @2254 Bu konuda bir bilginiz varsa bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum kulaklıkta hangi diyafram türü daha iyidir grafen diyafram mı biyoselüloz mu ? ve 3 tane kulaklık arasında kaldım. 1.Logitech Astro A50 2. Razer BlackShark V3 Pro 3. SteelSeries Nova Pro hangisi daha iyidir?

Son düzenleme: