glorfindel
Çalışkan
İkisi arasında kaldım ve Nova Pro'yu aradaki fiyat farkına rağmen seçmeli miyim bilmiyorum.
- Ses Kalitesi: Arctis Nova Pro Wireless genellikle daha iyi bir ses kalitesi sunar. Yüksek çözünürlüklü ses desteği ile daha zengin bir deneyim sağlar. Eğer kaliteli ses arıyorsanız, Nova Pro'yu tercih edebilirsiniz.İkisi arasında kaldım ve Nova Pro'yu aradaki fiyat farkına rağmen seçmeli miyim bilmiyorum.
Hocam merhaba acaba aldınız mı kulaklığı bende Nova Pro Wireless almayı düşünüyorum ama dip ses var diyorlar bir de videolarda mikrofon kalitesi çok iyi değildi aldıysanız siz beğendiniz mi acaba?İkisi arasında kaldım ve Nova Pro'yu aradaki fiyat farkına rağmen seçmeli miyim bilmiyorum.
Almadım hocam lakin bir gaming kulaklığa 15 bin TL vermenin ne kadar saçma bir şey olduğunu idrak etmiş bulundum. Üstüne HyperX modelini bir tanıdığımda test ettim birkaç gün ve oldukça memnun kaldım. Kesinlikle HyperX tercih edeceğim.Hocam merhaba acaba aldınız mı kulaklığı bende Nova Pro Wireless almayı düşünüyorum ama dip ses var diyorlar bir de videolarda mikrofon kalitesi çok iyi değildi aldıysanız siz beğendiniz mi acaba?