Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 27 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar selamlar, Steelseries GG uygulaması açılmıyor. Ne yapabilirim?
Çözüm Afterbyte 27 Ağustos 2025 Eagles dedi: Şimdi yedekleme işini çözüp yedekleme yap ilk iş olarak ekolayzır ayarlarından sonra. Daha sonra onu klase et, elinde dursun. Sorun çıkartınca hop anında yedeği çekersin, uğraşmazsın. Çünkü çıkartacaktır, hiç güven olmaz GG uygulamasına. Genişletmek için tıkla... Ek olarak belirteyim. Normal silip kurmamla düzelmedi, Revo Uninstaller kullanarak bir daha sildim kurdum, düzeldi garip bir şekilde.
Eagles dedi: Şimdi yedekleme işini çözüp yedekleme yap ilk iş olarak ekolayzır ayarlarından sonra. Daha sonra onu klase et, elinde dursun. Sorun çıkartınca hop anında yedeği çekersin, uğraşmazsın. Çünkü çıkartacaktır, hiç güven olmaz GG uygulamasına. Genişletmek için tıkla... Ek olarak belirteyim. Normal silip kurmamla düzelmedi, Revo Uninstaller kullanarak bir daha sildim kurdum, düzeldi garip bir şekilde.
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.417 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.492 Yer Kocaeli 27 Ağustos 2025 #11 Afterbyte dedi: Ek olarak belirteyim. Normal silip kurmamla düzelmedi, Revo Uninstaller kullanarak bir daha sildim kurdum, düzeldi garip bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Enteresan bir uygulama, en azından çalıştı. Pozitif yönünden bakabiliriz. Artı 0 Eksi
Afterbyte dedi: Ek olarak belirteyim. Normal silip kurmamla düzelmedi, Revo Uninstaller kullanarak bir daha sildim kurdum, düzeldi garip bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Enteresan bir uygulama, en azından çalıştı. Pozitif yönünden bakabiliriz.