Oyunlarda iyi ses kasmak istiyorum ve mikrofon ayarlarını değiştirerek sesimiz güzel çıkıyormuş. En güzel mikrofon ses ayarını da söyler misiniz? Mikrofon markası: HyperX QuadCast. VoiceMeeter Banana denedim. Çok iyi bir yanıt alamadığım için kaldırdım.
Detaylar
Kim cevapladı?ilkeryuksel
Uzman
Oyun özelinde GAME sekmesindeki ayarlarım şu şekilde,Oyunlarda iyi ses kasmak istiyorum ve mikrofon ayarlarını değiştirerek sesimiz güzel çıkıyormuş. En güzel mikrofon ses ayarını da söyler misiniz? Mikrofon markası: HyperX QuadCast. VoiceMeeter Banana denedim. Çok iyi bir yanıt alamadığım için kaldırdım.
Eki Görüntüle 92788
Eki Görüntüle 92795
Equalizer seçeneğinde FPS Footsteps seçip biraz daha voice ayarını arttırıyorum. Ayak sesleri daha temiz gelsin diye.
Spation Audio seçeneğinde ise %70 daha yakın duymak istiyorum sesleri diye aralığı daraltıyorum.
Mikrofon aynı marka kullanıyoruz.. Benim ayarlarım bu şekilde;
Deep Voice efektini seçiyorum.
Diğer ayarları görseldeki gibi kullanabilirsin. Onun dışındaki her şey kapalı duruyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun özelinde Game sekmesindeki ayarlarım şu şekilde,
Eki Görüntüle 92796
Equalizer seçeneğinde FPS footsteps seçip biraz daha voice ayarını arttırıyorum. Ayak sesleri daha temiz gelsin diye.
Spation Audio seçeneğinde ise %70 daha yakın duymak iistiyorum sesleri diye aralığı daraltıyorum.
Mikrofon aynı marka kullanıyoruz. Benim ayarlarım bu şekilde;
Eki Görüntüle 92797
Deep voice efektini seçiyorum.
Diğer ayarları görseldeki gibi kullanabilirsin. Onun dışındaki her şey kapalı duruyor.
Ayarlarınızı deniyorum. Kulaklık markası. Rampage RM-K1 Pulsar 7.1
ilkeryuksel
Uzman
VoiceMeeter Banana ile bende yayıncılık zamanlarımda kullanıyordum. Çok ses sorunu veya ses bozulması yaşatıyordu. O yüzden bizim bu mikrofonlarla iyi gitmiyor.
Ayrıca mikrofonun alttaki ses açmaya benzeyen (aslında ses açmaya yaramıyor) mic boost diyebilirim, onu 1 diş konumunda kullanın.
Ayarları denedikten sonra bir arkadaşınızla mikrofon testi de yapın. Temiz ayarı bulana kadar bir miktar küçük kişisel dokunuşlar yapmanız gerekebilir. (Oda - mikrofon yakınlığı konusunda)Ayarlarınızı deniyorum. Kulaklık markası. Rampage RM-K1 Pulsar 7.1
Ayrıca mikrofonun alttaki ses açmaya benzeyen (aslında ses açmaya yaramıyor) mic boost diyebilirim, onu 1 diş konumunda kullanın.
VoiceMeeter Banana ile bende yayıncılık zamanlarımda kullanıyordum. Çok ses sorunu veya ses bozulması yaşatıyordu. O yüzden bizim bu mikrofonlarla iyi gitmiyor.
Ayarları denedikten sonra bir arkadaşınızla mikrofon testi de yapın. Temiz ayarı bulana kadar bir miktar küçük kişisel dokunuşlar yapmanız gerekebilir. (oda - mikrofon yakınlığı konusunda)
Ayrıca mikrofonun alttaki ses açmaya benzeyen (aslında ses açmaya yaramıyor) Mic Boost diyebilirim, onu 1 diş konumunda kullanın.
Büyük olan daire değil de. Küçük Olan'a mı getiriyim?
Dosya Ekleri
ilkeryuksel
Uzman
Büyük olan daire değil de. Küçük Olan'a mı getiriyim?
En küçük olan ilk daireye doğru kalmalı.
Mikrofonun ses alma kısmı ise ön taraftan olan modda kalmalı. Görselde 3. sütundaki işaret
En küçük olan ilk daireye doğru kalmalı.
Eki Görüntüle 92810
Mikrofonun ses alma kısmı ise ön taraftan olan modda kalmalı. Görselde 3. sütundaki işaret![]()
Burada ne seçmeliyim?
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-