2242

Üstün
Oyunlarda iyi ses kasmak istiyorum ve mikrofon ayarlarını değiştirerek sesimiz güzel çıkıyormuş. En güzel mikrofon ses ayarını da söyler misiniz? Mikrofon markası: HyperX QuadCast. VoiceMeeter Banana denedim. Çok iyi bir yanıt alamadığım için kaldırdım.

1729608247829.webp

1729608547021.webp

Oyunlarda iyi ses kasmak istiyorum ve mikrofon ayarlarını değiştirerek sesimiz güzel çıkıyormuş. En güzel mikrofon ses ayarını da söyler misiniz? Mikrofon markası: HyperX QuadCast. VoiceMeeter Banana denedim. Çok iyi bir yanıt alamadığım için kaldırdım.

Eki Görüntüle 92788

Eki Görüntüle 92795
Oyun özelinde GAME sekmesindeki ayarlarım şu şekilde,
1729608685633.webp

Equalizer seçeneğinde FPS Footsteps seçip biraz daha voice ayarını arttırıyorum. Ayak sesleri daha temiz gelsin diye.
Spation Audio seçeneğinde ise %70 daha yakın duymak istiyorum sesleri diye aralığı daraltıyorum.

Mikrofon aynı marka kullanıyoruz.. Benim ayarlarım bu şekilde;
1729608825445.webp

Deep Voice efektini seçiyorum.
Diğer ayarları görseldeki gibi kullanabilirsin. Onun dışındaki her şey kapalı duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun özelinde Game sekmesindeki ayarlarım şu şekilde,
Eki Görüntüle 92796
Equalizer seçeneğinde FPS footsteps seçip biraz daha voice ayarını arttırıyorum. Ayak sesleri daha temiz gelsin diye.
Spation Audio seçeneğinde ise %70 daha yakın duymak iistiyorum sesleri diye aralığı daraltıyorum.

Mikrofon aynı marka kullanıyoruz. Benim ayarlarım bu şekilde;
Eki Görüntüle 92797
Deep voice efektini seçiyorum.
Diğer ayarları görseldeki gibi kullanabilirsin. Onun dışındaki her şey kapalı duruyor.

Ayarlarınızı deniyorum. Kulaklık markası. Rampage RM-K1 Pulsar 7.1

VoiceMeeter Banana ile bende yayıncılık zamanlarımda kullanıyordum. Çok ses sorunu veya ses bozulması yaşatıyordu. O yüzden bizim bu mikrofonlarla iyi gitmiyor.

Ayarlarınızı deniyorum. Kulaklık markası. Rampage RM-K1 Pulsar 7.1
Ayarları denedikten sonra bir arkadaşınızla mikrofon testi de yapın. Temiz ayarı bulana kadar bir miktar küçük kişisel dokunuşlar yapmanız gerekebilir. (Oda - mikrofon yakınlığı konusunda)

Ayrıca mikrofonun alttaki ses açmaya benzeyen (aslında ses açmaya yaramıyor) mic boost diyebilirim, onu 1 diş konumunda kullanın.

VoiceMeeter Banana ile bende yayıncılık zamanlarımda kullanıyordum. Çok ses sorunu veya ses bozulması yaşatıyordu. O yüzden bizim bu mikrofonlarla iyi gitmiyor.

Ayarları denedikten sonra bir arkadaşınızla mikrofon testi de yapın. Temiz ayarı bulana kadar bir miktar küçük kişisel dokunuşlar yapmanız gerekebilir. (oda - mikrofon yakınlığı konusunda)

Ayrıca mikrofonun alttaki ses açmaya benzeyen (aslında ses açmaya yaramıyor) Mic Boost diyebilirim, onu 1 diş konumunda kullanın.

Büyük olan daire değil de. Küçük Olan'a mı getiriyim?

Dosya Ekleri

• 1729609721520.webp
    1729609721520.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 466