Merhaba, güncel olarak SteelSeries Nova 7 kullanıyorum ve yaklaşık 3 yıl oldu kullanalı artık pil süresi çok tatmin etmiyor ve 2-3 defa kulaklık komple kendi kendine kapanmaya başladı garantisi de bittiği için yeni bir şey almak istiyorum. SteelSeries halihazırda kullandığım için genel olarak memnunum ancak eksi dediğim yanları da vardı. Bir üst modeli olan Nova Pro kabosuz modeli alınır mı? Bu fiyatlarda bu kulaklıktan daha iyi iş çıkaran bir kulaklık var mıdır?
Nova Pro Wireless alınabilir. Fakat gördüğüm kadarıyla fiyatları 15 16 bandında geziyor. Bütçe müsaitse 18'e bunu almak daha makul, bu en iyi kablosuz oyuncu kulaklığı:
Maxwell PlayStation Fiyat ve Modelleri BL Müzik | Pro & HiFi Audio'da En iyi seçenekler adresinden hızlı ve güvenli alışverişle sağlayın.
www.blmuzik.com
2.4 GHz dongle, Bluetooth, 3.5mm kablolu, USB Tip C ile kablolu olacak şekilde birçok bağlantı yapabiliyor. Ayrıca ana mikrofonu söktüğünüzde bile altında saklı bir mikrofon daha var seyahatta vs. kullanılabilir.
Nova Pro Wireless alınabilir. Fakat gördüğüm kadarıyla fiyatları 15 16 bandında geziyor. Bütçe müsaitse 18'e bunu almak daha makul, bu en iyi kablosuz oyuncu kulaklığı:
https://www.blmuzik.com/audeze-maxw...krofon daha var seyahatta vs. kullanılabilir.
Ghub'un gelişmemiş G prox 2'nin 5 frekanslık equilazerı ile idare edeceksen G pro x2'de olabilir yada Ghub kullanma. Astro a50xte ghub kullanıyor fakat ikisi arasındaki equilazer farkı devasa.
G HUB'un gelişmemiş G PRO X 2'nin 5 frekanslık equilazerı ile idare edeceksen G PRO X2'de olabilir ya da G HUB kullanma. Astro A50xte G HUB kullanıyor fakat ikisi arasındaki equilazer farkı devasa.
Hocam bütçem bu kadar çıkmıyor aşağı yukarı 10-11 arası bir bütçem var Nova Pro kablosuzu da teşhir olarak alacağım. Bir de A50X'in görüntüsü cidden kötü görünüyor.
G HUB'un gelişmemiş G PRO X 2'nin 5 frekanslık equilazerı ile idare edeceksen G PRO X2'de olabilir ya da G HUB kullanma. Astro A50xte G HUB kullanıyor fakat ikisi arasındaki equilazer farkı devasa.
Evet temiz cihaz sadece teşhir ürün paketinde yırtık var mış o kadar.
Hocam bütçem bu kadar çıkmıyor aşağı yukarı 10-11 arası bir bütçem var Nova Pro kablosuzu da teşhir olarak alacağım. Bir de A50X'in görüntüsü cidden kötü görünüyor.
10-11 bandında G PRO X 2 mi yoksa Nova Pro kablosuz mu alınır sizce? G PRO X 2 hakkında çok olumlu yorumlar görmedim.
Kulak pedleri çok terletiyor, malzeme olarak yetersiz buluyor. Şu an kullandığım Corsair Virtuoso kulaklıkla takas etmek istiyor ancak ben istemiyorum. 10 bin TL'lik bir kulaklığa verip her anlamda mükemmel değilse, o kulaklık parasına göre iyi değildir.
Kulak pedleri çok terletiyor, malzeme olarak yetersiz buluyor. Şu an kullandığım Corsair Virtuoso kulaklıkla takas etmek istiyor ancak ben istemiyorum. 10 bin TL'lik bir kulaklığa verip her anlamda mükemmel değilse, o kulaklık parasına göre iyi değildir.
Kardeşin bir şey bilmiyor veya direkt kulaklık onda yok. G PRO X2'nin malzeme kalitesi gayet iyi, kotu diyen birisi muhtemelen Razer Kraken ve Blacksharkları SteelSeries Artics'leri görmemiştir. HyperX ve G PRO X uzun süreden beri yüksek malzeme kalitesi ile bilindi.
Gelelim terleme kısmına, orası da inandırıcı gelmedi, kulaklıkta 2 tane ped çıkıyor. Biri kumaş öbürü deri. Deri terletebilir o normal fakat kumaş ped piyasadaki en konforlu ped, tek eksisi sesi iyi izole edemiyor. Ayrıca Corsair Virtuoso aşırı konforsuz olmasıyla meşhur, takası kabul etsen kardeşini kazıklarsın resmen.
Ses konusunda Virtuoso denemedim fakat HS 80 Max kullandım. Seninkinden daha yeni ve muhtemelen iyidir, G PRO X2 çok daha iyiydi.
Marka nefretinizden dolayı hayali senaryo muhabbetinden kurtulun artık.